Издвајамо Србија

Џевад Галијашевић : Ево ко је режирао напад у Берлину и ко је заправо „Србин Бобан“ (ВИДЕО)

Џевад Галијашевић (фото: ЈуТЈуб)

Џевад Галијашевић као и увек оштар и искрен, изрекао је много шокантних ствари у овом интервјуу.

На оптужбе Бошњака да је близак са Додиком он одговара да би Бошњаци од Додика требало да науче како се воли држава, јер из највећег кантона у БиХ види да се тамо не гради ништа осим што радикални исламисти граде своје џихадистичке и терористичке центре.

Питање поплава Додик је најбоље решио, питање одбране, субјективитета, државотворности, као и одговор страним трећеразредним, неважним људима.

Бакира Изетбеговића не познаје и каже да му упознавање са њим не треба јер је синтеза оног најгорег што је његов отац Алија носио.

Бакир је корумпиран, нема осећај за државу, он је посвађао Бошњаке са свима па и са Србима и Хрватима.

Бакир је одлучио да нема добре однпосе са Србијом и Хрватском али зато има добре са Турском, Пакистаном и сваком исламском земљом.

Овакву Бакирову Босну не жели нико у свету.

Оно што су и неки српски медији пренели да је такозвани Бобан Симеуновић у вези са масакром у Берлину је лаж. Србима су приписали све што се може, само још да их вежу са радикалним исламизмом.

Тај Бобан није Србин и нема никакве везе са Србима. То што је Бобанов отац Славољуб из Шарбановца живео код Бора, не говори да је Бобан Србин. Бобан је рођен у Немачкој и рођени је Немац. Он је одрастао у Немачкој, школовао се у Немачкој, читав живот је провео у Немачкој, има држављанство Немачке а нема Србије и не зна српски језик.

Бобан је Немац који је прешао у ислам.

Исту тезу су протурили са Бобаном Депићем који је уствари џихадистички кољач Лавдрим Мухаџери, а он је Албанац са лажним српским пасошем.

Поново подвлачим, Срби немају везе са џихадом или радикалним исламом, Бобан нема везе са Србима, он је производ немачког друштва које га је одгојило.

Масакр у Берлину је смишљен да би се медијски покрило убиство руског амбасадора у Турској а то су извеле тајне службе ЦИА и БНД из базе Инџирлик.

Галијашевић тврди и да су Немци режирали лажни напад у Берлину што је утврдио и немачки новинар који ништа од наводних трагова крви нигде није нашао. То је та матрица лажи која постоји још из наводног напада на Светски трговински центар где терористи наводно губе своје легитимације и документа баш на месту наводног злочина.

19 пасоша је остало од наводних узвршилаца терористичког акта у Америци. То остаје као спомен Обаминој администрацији која је убила 3 милиона муслимана и 7 држава разорила и вратила их у камено доба.

У Америци нема терористичких акција али их има у Европи јер их Американци организују.

Да би се разбила Ал Каида треба се разбити ЦИА, а она је поставила Ал Каиду и у БиХ.

Немачка је дозволила тоталну дезитенграцију безбедносних агенција и зато им се догађа намештени лажирани масакр у Берлину са тобожњом изгубљеном личном картом терористе.

Тог наводног терористу су убили италијански полицајци у рутинској контроли а у 5 сати ујутру не постоје рутинске контроле. Пропусти које је немачка безбедносна служба правила су превише дилетантске да би биле стварне. Измислили су и гуруа у целој операцији а гуру постоји у Индији а не у исламу, па су измислили и српског џихадисту који не постоји.

Још много невероватних ствари које се догађају широм света погледајте у овом интервјуу.

Извор:Wебтрибуне.рс

loading...
Loading...