Издвајамо Србија

И НА СУДУ ДОКАЗАНО: Јелена Милић је лажов!

Директор Електромреже Србије добио је пресуду потив председнице Центра за евроатланске студије и НАТО лобисткиње Јелене Милић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Генерални директор Електромреже Србије Никола Петровић уплатио је јуче у хуманитарне сврхе новац који је по доношењу правоснажне пресуде добио у спору који је скоро две године водио против Јелене Милић, директорке Центра за евроатлантске студије ЦЕАС.

Како је ЕМС саопштио, генерални директор ЕМС АД Београд овим потезом „наставља традицију да сав новац, у овом случају 150.000 динара, добијен у судским споровима које води за повреду части и угледа, као и за клевету и необјављивање демантија, уплаћује особама или удружењима којима је новац најпотребнији“. Сав приход од тужбе против Милићеве Петровић је уплатио Установи за децу и младе „Сремчица“.

У саопштењу подсећају да је генерални директор Електромреже пре скоро две године тужио директорку Центра за евроатлантске интеграције Јелену Милић због повреде части и угледа, а пресуда је постала правоснажна у септембру, а у новембру 2016. године постала је и извршна.

Извор:ИН4С