Издвајамо Србија

КАРИЋ О ПОКУШАЈУ АТЕНТАТА НА ЊЕГА: Договорено је да ме Марковић ликвидира на Косову!

Богољуб Карић (Фото: Јутјуб)

Богољуб Карић, власник „БК групе“ и лидер ПСС, открио је шокантне податке – да су њега и његову децу покушали да убију снајпером!

Овај бизнисмен, који је пре два дана и званично ослобођен свих оптужби у вези са малверзацијама у „моблелу“, открива за Курир да га је бивша власт застрашивала, ангажовала људе да га убију, те да су му пуцали на вилу „Јелена“, али и уперили снајпер на породичну кућу!

Застрашивање

-Ангажовали су били Србина из БиХ који има ратни досије, договорено је да ме он ликвидира на Косову и Метохији. Америчко-британске службе и из Београда и на Косову, упозориле су ме да то уопште није наивно. Ја сам мислио да је то игра нека наше власти, да ме мало заплаше, а онда су ми испричали шта ми се спрема.. тај човек се звао Зоран Марковић. Све сам то пријавио МУП-у, министру Драгану Јочићу. Он је дао налог служби да се све то провери и утврди и понудио ме обезбеђење, што сам одбио. Ја сам оптужио тадашњу власт да они то раде лично, рекао је Карић.

Додао је да је још тада породица покренула кривичну пријаву, али д аје све остало на томе.

-Чак су ми и ласер од снајпера уперили у породичну кућу, хтели су да ликвидирају и мене и моју породицу. Сећате се да су и 2005. пуцали на клуб „Јелена“ и поразбијали стакла…Срећом, тамо посел 12 ноћу није никог било.. То је било упозорење, а онда су претили да ће да баце бомбу, испричао је Карић.

Сметао због политике

Подсетиоје и на ситуацију када су му пуцали на кола.

-Мислили су да сам ја у колима, а био је други човек на задњем седишту. То је све МУП регистровао. Пуцали су у кола, али је мој човек из обезбеђења, такође специјалац запуцао и на њих. Тројица су успела да побегну нмеђу зграде.То је било 2005,испричао је Карић.

Лидер ПСС је ракао да је власт хтела да га се реши, јер им је сметао његов велики политички успех!

Извор:Курир.рс

loading...
Loading...