Издвајамо Србија

Козарев о телекомуникацијама: Тахири обмањује јавност изношењем неистина!

Заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију, Душан Козарев изјавио је синоћ да главни преговарач Приштине Едита Тахири поново обмањује јавност изношењем неистина о детаљима договора о телекомуникацијама, измишљајући да ће самопроглашено Косово добити међународни позивни број.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Чак и албанске опозиционе странке, које недељама јадикују због повратка Србије у телекомуникациони систем на Косову и Метохији и чињенице да ће Приштини бити уступљен само код за географску област, односно аутономну покрајину Србије, схватају боље од Едите Тахири суштину договореног – рекао је Козарев.

Козарев је у изјави за Тањуг рекао да верујући да хиљаду пута изговорена лаж постаје истина, као и да Тахири истрајава у лажи, иако више нико у албанској политичкој јавности на Косову и Метохији не верује у њене измишљотине, прокоментарисао је главни преговарач

– Јасно нам је да су у страху велике очи и да госпођа Тахири зато чини последње очајничке покушаје да спаси своју политичку каријеру, али истине ради и због спокојства Срба на Косову и Метохији морамо да поводом најновије у серији њених измишљотина још једном поручимо да ће истина бити лако проверљива након 15. децембра – истакао је Козарев.

Он каже да ће госпођу Тахири још једном демантовати стварност, као и да би она требало да почне да смишља ваљано објашњење за тренутак када ће је њени сународници упитати „Едита, зашто си нас лагала?“.

Извор:Танјуг