loading...
Издвајамо Србија

МАРТИНОВИЋ: Незабележена кампања против премијера – БЕСТИДНО ВРЕЂАЈУ ПРЕМИЈЕРОВУ ЋЕРКУ!

СНС је данас упозорила да се води бесомучна кампања против премијера и да се не преза ни од најбестиднијег и најнехуманијег вређања његове малолетне ћерке.

Шеф посланичке групе СНС Александар Мартиновић данас је новинарима у парламенту навео да је на Фејсбук страници листа Курир објављен коментар у којем се Вучићу псује ћерка Милица на најодвратнији и најбестиднији начин.

– “Вучићу, мртву ти Милицу ј…м” гласи тај коментар – рекао је Мартиновић, извињавајући се свима због тога што је морао да изговори тако нешто, али да је исто тако морао и да предочи о каквим се бестидностима ради.

Како је рекао, једина кривица Милице је у томе што је ћерка Александра Вучића и додао да је тако нешто недопустиво и незабележено.

Према његовим речима, незабележено је да се на овакав начин води кампања против некога само зато што не можете да нађете никакве политичке, нити економске контра аргументе, “а да на најбестиднији и најнехуманији начин вређате његову ћерку”.

Како је рекао, то су коментари од људи који се у недостатку реалне политике служе вређањем, псовкама и инцидентима. Он је додао да је то наставак политике вређања, псовања ћерке, непокретне мајке, мртвог оца…што се могло чути ових дана…

Мартиновић је рекао и да ако је то суштина политике тих људи нека са њом наставе и пожелео им срећу и успех са таквим понашањем али и да сматра да грађани тако нешто не желе.

– Таквом политиком се нисмо, нити ћемо се служити – додао је Мартиновић.

Извор:Танјуг

loading...