Издвајамо Свет

НОСТРАДАМУСОВО ПРОРОЧАНСТВО ЗА 2017. годину: Пет застрашујућих упозорења француског пророка! (ВИДЕО)

Мишел де Нотр Дам је био француски филозоф 16. века који је, како наводе његови следбеници, предвидео многе историјске догађаје укључујући 9/11, Хитлеров успон и председничку победу Доналда Трампа.

Након године пуне изненађења и политичких брига, верници су још једном погледали Нострадамусове списе како би покушали да предвиде шта ће донети нова година.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На светској сцени, Кина би могла да начини храбре потезе да излечи “економски дисбаланс“ у свету са далекосежним последицама, наводе верници.

Италија би се могла суочити са тешком финансијском ситуацијом, са порастом незапослености и кредитима који ће је учинити “епицентром“ свеже кризе еврозоне.

Ова земља је изгледа спремна да искуси економско превирање и дубоку банкарску кризу у светлу резултата италијанског референдума и одлуке Матеа Ренција да поднесе оставку.

“Тренутна суперсила,“ за коју се верује да се односи на САД, се очекује да постане све необузданија и некомпетентна у години када ће господин Трамп ступити на дужност.

Још једно пророчанство каже да се предвиђа ново примирје између Русије и Украјине, којем ће се супротставити САД, али прихватити ЕУ.

У Латинској Америци се предвиђа да ће се владе удаљити од левичарске политике, што ће помоћи у припреми за потенцијалне грађанске немире.

Најстрашније од наводних пророчанстава је “Врући рат“ око глобалног загревања и смањења ресурса, уз, како се наводи, највеће претње од биолошког оружја и тероризма.

Што се тиче технологије, Нострадамус је предвидео да ће такозвано рачунарство у облаку постати стандард, соларна енергија ће бити шире распрострањена и преовлађујућа, а комерцијална путовања у свемир ће се одвијати са орбиталним летовима широм Земље.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

 

Извор: Wебтрибуне.рс/Србија јавља