loading...
Издвајамо Србија

ОБРАДОВИЋ У НОВОМ НАПАДУ НА СНС: Где су Вучићев брат, кумови и пријатељи стекли толико богатство?

У тренутку када цела Србија са неверицом гледа ослобађајуће тужилачке и судске поступке за Станка Суботића, Мишковиће, Шарића, Динкића, Карића и друге оптужене блиске СНС – власт покушава да пажњу преусмери на 30 чачанских саобраћајаца ухваћених у ситнијим коруптивним радњама!

Наравно да сви ми нормални људи подржавамо борбу против криминала и корупције. Али – доста нам је више хапшења ситних риба. Доста нам је гледања како се извлаче најкрупније зверке, тако што или никада не постану предмет кривичног гоњења, или тако што њихови случајеви застаревају, или тако што једноставно буду ослобођени свих оптужби, као Вучићев близак пријатељ Млађан Динкић, кога је својевремено називао највећим лоповом и пљачкашем у Србији и у Народној скупштини показивао будуће Динкићево робијашко одело, а онда га узео у Владу.

Што баш чачански саобраћајци? Зар други саобраћајци у Србији не узимају мито за ослобађање од плаћања заслужених саобраћајних казни? Зар нема горих ствари које се дешавају у Саобраћајној полицији – од куповине диплома па на даље? Зар у Полицијским управама не седе корумпирани полицајци који су у директним шемама и комбинацијама са криминалцима и нарко-дилерима? Ко ће да приведе и процесуира познате корумпиране политичке породице које су се обогатиле од бављења политиком попут Николића, Кркобабића, Вучића…?

Шта Ви то у републичкој власти имате против Чачка, па овде није дошла нити једна инвестиција за пет година власти СНС, смета Вам чачански акценат, пре више од пола године сте снимили ова подмићивања а тек сада их откривате јавности? Јесте ли то чували за дане кад Динкића ослободите свих оптужби за разорене српске банке и привреду?

Посебно је тужна фарса са измишљеном виком Александра Вучића на министарку правде Нелу Кубуровић у оквиру које он њу пита како то нема доказа за суђење Динкићу и Карићу? А они обојица његови политички пријатељи и коалициони партнери. Динкић и даље саветник у Вучићевој Влади, Динкићева жена запослена у Влади, Карићев брат и жена народни посланици са Вучићеве изборне листе. Кога више Александар Вучић лаже и фолира?

У Вучићевом окружењу не зна се ко је богатији од кога: да ли брат, кумови или лични пријатељи. Када и где су стекли то богатство? Да ли ико у Србији верује да Вучић живи од премијерске плате од 100.000 динара? Ко то сме да испита? Поштовани полицајци – хапсите редом у врховима власти и нећете погрешити.

 

Извор: Двери

loading...