Издвајамо Србија

ОВОМЕ СЕ СИГУРНО НИСУ НАДАЛИ: Ево како су откривени САОБРАЋАЈЦИ из Чачка који су примали МИТО

ЧАЧАК – После хапшења 30 саобраћајних полицајаца у Чачку, од 14 ухапшених, које је досад саслушао тужилац, осморици је одређен притвор, а шесторица су пуштена да се бране са слободе. Ипак, начину на који су откривени се ни они сигурно нису надали…

Саобраћајци су пали тако што су одређени период били праћени. У близини полицијског возила налазило се и возило Унутрашње контроле с прислушним уређајима и камерама. На снимцима се види како узимају новац, а многе возаче ухваћене у прекршају полицајци су пуштали и без давања новца – каже наш извор.

Један део осумњичених се терети за примања мита, а други за злоупотребу службеног положаја.

Овако масовно хапшење Србија није видела! Чачани су у једном дану остали без чак 30 саобраћајних полицајаца који су приведени због мита, па су грађани почели са се шале на свој рачун.

– Живе душе из саобраћајне полиције данас на улицама нема! У Чачку сада саобраћај регулишу једино лежећи полицајци, јер ових редовних на улицама нема. Људи моји, па ухапшено је буквално пола полицијске станице – причају Чачани и додају:
– Од свега овога ипак је најчудније то што Чачак плаћа нечији цех. Сви знамо да кад полицајац заустави некога због ситног прекршаја, прљавих таблица или појаса, на молбе и кукњаву полицајци такве пусте, јер су свесни да је казна половина њихове плате.

Извор:Курир.рс/Д.Ч.

Loading...
loading...
Loading...