Издвајамо Србија

ОВОМЕ СЕ СИГУРНО НИСУ НАДАЛИ: Ево како су откривени САОБРАЋАЈЦИ из Чачка који су примали МИТО

ЧАЧАК – После хапшења 30 саобраћајних полицајаца у Чачку, од 14 ухапшених, које је досад саслушао тужилац, осморици је одређен притвор, а шесторица су пуштена да се бране са слободе. Ипак, начину на који су откривени се ни они сигурно нису надали…

Loading...

Саобраћајци су пали тако што су одређени период били праћени. У близини полицијског возила налазило се и возило Унутрашње контроле с прислушним уређајима и камерама. На снимцима се види како узимају новац, а многе возаче ухваћене у прекршају полицајци су пуштали и без давања новца – каже наш извор.

Један део осумњичених се терети за примања мита, а други за злоупотребу службеног положаја.

Овако масовно хапшење Србија није видела! Чачани су у једном дану остали без чак 30 саобраћајних полицајаца који су приведени због мита, па су грађани почели са се шале на свој рачун.

– Живе душе из саобраћајне полиције данас на улицама нема! У Чачку сада саобраћај регулишу једино лежећи полицајци, јер ових редовних на улицама нема. Људи моји, па ухапшено је буквално пола полицијске станице – причају Чачани и додају:
– Од свега овога ипак је најчудније то што Чачак плаћа нечији цех. Сви знамо да кад полицајац заустави некога због ситног прекршаја, прљавих таблица или појаса, на молбе и кукњаву полицајци такве пусте, јер су свесни да је казна половина њихове плате.

Извор:Курир.рс/Д.Ч.

Loading...
loading...
loading...