Издвајамо Србија

ПЕТРУШИЋ ОТКРИО ШОКАНТНЕ ДЕТАЉЕ: Атентат на Вучића и Ђукановића је лажан а Ђинђића је убио.. (ВИДЕО)

Гост емисије „Интервју“ био је господин Југослав Петрушић Доминик, српско-француски агент и контраобавештајац. Бивши припадник Легије странаца и Француске војно-обавештајне службе. Човек који је у рукама држао највеће тајне света, учествовао на бројним ратиштима и познавао најутицајније људе у Европи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Господин Петрушић тврди да је наводно припремани атентат на премијера Александра Вучића чиста лаж и да се све намешта пред неке битне догађаје, као сада пред председничке изборе.

Исти такав лажни атентат праћен медијским спиновањем десио се у Црној Гори, што је помогло Ђукановићу да опстане на власти, тврди господин Петрушић.

Он наводи да се у истим тим гаражама од 1990. године 40 пута нашло оружје, од Милошевића, Коштунице до Вучића.

По његовом мишљењу, ако је већ неко припремао атентат, зашто се одмах у медије прослеђује информација о пронађеном оружју, уместо да се тамо постави специјална екипа која би пратила ситуацију и ухватила евентуалне атентаторе.

Министар Стефановић нема законско право да прича то што прича у медијима, каже он.

Господин Петрушић тврди да су приче да је атентатор оставио на путу сандук оружја, бајке за малу децу у које нико нормалан не верује.

Више пута су коришћене исте методе и никад нису пронађени атентатори или су оптужени неки Спасојевић, Луковић па и ја сам био жртва 1999. године за време Милошевића, када сам оптужен за лажни атентат, ради дизања рејтинга пред изборе, наводи господин Петрушић.

Он тврди да је Зоран Ђинђић убијен са првог спрата зграде у Немањиној, да је постојао трећи метак, те да су склоњене панталоне покојног премијера, јер су их остала два метка окрзнула, да би се прикрили докази.

Шта је још рекао господин Петрушић о Беби Поповићу, Горану Матићу, Жући погледајте у емисији Интервју

 

Извор: Србија јавља