Издвајамо Свет

ПОРОШЕНКО У ЧУДУ, НЕ МОЖЕ ДА ВЕРУЈЕ – ЕУ ОДЛУЧИЛА: Од нас нећете добити ништа, не надајте се ничему…

Украјина неће добити војну помоћ, додатна средства од Европске уније, као ни право на боравак и рад у ЕУ за њене грађане.

Ова одлука је донета на самиту Европске уније посвећеном украјинском питању. Кијев такође треба да заборави на статус кандидата за чланство у ЕУ.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наведени став је био актуелан и раније. Самит ЕУ није ништа забранио, само је обичним текстом у писменој форми дао дефиницију онога, што није део Споразума о придруживању. Другим речима, Кијеву је речено да уколико жели да уништи остатке привреде зарад Европе, може то и да уради. Уз то, никакве додатне преференције не би требало очекивати од европске стране.

Бриселска бирократија, као део глобалистичке “мочваре” не може отворено да изјави да јој Украјина не треба. Ова победа Трампа и промене у светском систему говоре о једној ствари: Сједињене државе ће отићи из Украјине и оставити руској страни да решава ситуацију. То ће неминовно довести до свргавања режима у Кијеву и нормализације стања. Украјина у свом тренутном облику проживљава своје последње месеце.

Пројекат европских интеграција Украјине био је главни слоган Мајдана и главна сврха администрације. Чињеница да је Европа Кијеву показала врата, указује на то да становништво нема више потребе да трпи актуелну власт, која је коначно уништила економију и друштвену сферу земље.

Украјина је једна од најсиромашнијих земаља континента. Чак и данас, елита покушава да убеди Вашингтон да именује новог председника Украјине, међутим стара администрација не може то да уради, док нова то не  жели.

 

Извор: Катехон