Издвајамо Србија

ПОТПИСУЈТЕ БРАЋО СРБИ: Петиција грађана Србије за улазак у војну сарадњу са Русијом

спојене заставе Србија-Русија (фото:пиззап)

УЈЕДИНИМО СЕ И ДАЈМО РУСИМА ДА НАПРАВЕ СВОЈЕ БАЗА НА НАШОЈ ТЕРИТОРИЈИ. ПОТПИШИМО СА РУСКОМ ФЕДЕРАЦИЈОМ СПОРАЗУМЕ ИСТЕ КАО ШТО СУ ИЗДАЈНИЧКЕ ВЛАДЕ ПОТИСАЛЕ СА НАТО И ДАЈМО ИМ ДИПЛОМАТСКИ ИМУНИТЕТ.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

СОФА,ИПАП,НСПО СПОРАЗУМЕ КОЈИ НАС СТАВЉАЈУ У ОДНОС ПОРОБЉЕНОГ НАРОДА . ПОНИШТИТИ.

НАТО И ЕВРОПСКА УНИЈА НАС УНИШТАВАЈУ КАКО ЕКОНОМСКИ И ВОЈНО,ТАКО И КУЛТУРОЛОШКИ ,ОБРАЗОВНО И ВЕРСКИ.

ПО РЕЗОЛУЦИЈИ 1244 СБ У УН ,РУСИ СУ ТИ КОЈИ ИМАЈУ ОБАВЕЗУ А ОНИ И ЖЕЛЕ ДА НАМ УПУТЕ ВОЈНЕ МИРОТВОРНЕ ЈЕДИНИИЦЕ ЗА ОЧУВАЊЕ ТЕРИТОРИЈАЛНОГ СУВЕРЕНИТЕТА И ИНТЕГРИТЕТА  РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

МИ ПО КРВИ И ВЕРИ ПРИПАДАМО ИСТОЧНОМ БРАТСКОМ НАРОДУ  ,РАМЕ УЗ РАМЕ .

Ми никада не смемо заборавити на  нашу дужност  да се сетимо срамоте Европе за оне злочине које су починили над Српским народом.

НАТО пропаганду ,лажне доказе о етничком чишћењу над шиптарима у режији Немачке да би се подржало бомбардовање ид стране НАТОа. Под вођством Америке. Сви ти лажни докази су били ту да оправдају што се оправдати не може а то је уништење Српског народа,Српске културе и економије.

Европске вредности, правна и имовинска сигурност у данашњој Србији  не постоје.Србијом владају тајкуни. И ту нема никакве перспективе, ни економске, ни политичке, јер је и даље све у једном вакууму

Угрожени смо од НАТО –пакта који седи у нашем српском генералштабу

Угрожени смо што монетарна криминална ММФ секта командује трезором државе Србије и банкарским системом.

Угрожени смо јер су нам уништили војску и отопили сво наоружање у Смедеревској железари.

Угрожени смо јер су нас бомбардовали радиоактивним отпадом пријатељи Вучића…Тони Блер, Џозеф Бајден и Бил Клинтон…

Угрожени смо јер Вучић пушта азиланте у нашу државу, има план да их насели… договори човек у наше име са Ангелом Меркeл и ЕУ.

Ти исти Европљани на челу са НАТО ПАКТОМ су нам отели територију и направили мафијашку државу Косово. Зашто да ћутимо o ономе што су  створили на Косову, што нам отимају индустрију и компаније које су власништво Србије Трепчу и МТС   -Уопштено говорећи, Европска  политика проширења за мене, као Србина  је срамота. Уместо да гради мостове као што земље источне Европе граде између Истока и Запада.  НАТО  гради зидове између различитих страна, копа ровове само зарад интереса западне доминације и у крајњиој линији за интерес САД.

Јака Србија    Kontaktirajte autora peticije

peticije24.com