Издвајамо Србија

ПУКОВНИК НИКИЋ ИЗНЕО ШОКАНТНЕ ДЕТАЉЕ: Чеда је продао заробљене Србе, којима су Шиптари вадили органе! Аркана је убио…

Гост емисије „Интервју“ био је пуковник Славко Никић, бивши обавештајац српске полиције. Господин Никић је последњи живи члан јединице МУП-а Србије која се борила против кријумчарења наркотика на Космету од 1990. до 1999. године. Био је пуковник и активни учесник рата на Космету.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Пуковник Никић је открио шокантне детаље непознате српској јавности.

Он тврди да је злочиначко удружење ДОС убило Жељка Ражнатовића Аркана, генерала Радована Стојичића Баџу и министра одбране Павла Булатовића.

Борис Тадић је након убиства Ражнатовића изашао у медије и јавно рекао како су на трагу осумњиченом за убиство Добросаву Гаврићу и да је лоциран у Јужноафричкој републици, сутрадан сам се запутио у Лозницу, где сам био гост породице Гаврић, оца и мајке осумњиченог који се у Лозници несметано бавио продајом грађевинског материјала, каже пуковник Никић и за то има доказе.

Косовски интелектуалац Рамбуја је још 1998. године окупио команданте УЧК и рекао им да киднапују што више Срба, Црногораца али и Шиптара који нису послушни и да их не убијају, већ сачувају за размену, за Шиптаре који се налазе по централним српским затворима, тврди он.

У то време по затворима у Србији је било око 2000 заробљеника а УЧК је киднаповао око 2500 Срба, пролази рат Срби су живи у логорима, али онда се појављују злогласне НВО организације под командом Биљане Ковачевић Учо, Наташе Кандић, Соње Бисерко уз лобистичку подршку чувеног шиптарског лобисте Чедомира Јовановића и они из све снаге лобирају да се заробљени Шиптари пусте, али да се заузврат не узму заробљени Срби, тврди пуковник Никић.

Он наводи да Чедомир Јовановић успева да уз помоћ енглеске обавештајне службе МИ6 излобира пуштање шиптарских заробљеника а да се уместо српских глава узму паре.

Јовановић и све невладине организације су узели паре, које су Шиптари касније зарадили продавајући органе отетих Срба , продајући крв и кичмене мождине, каже господин Никић.

То су људи који би данас да се кандидују за председника Србије а имају хиљаде почињених кривичних дела и за то не одговарају, уколико се било ко од тих злочинаца усуди да се кандидује скупићу све своје Србе са КиМ и спречићу ту маскаријаду, каже он.

У нормалној држави Вук Јеремић којем из ината Јовановић жели да се кандидује за председника, одговарао би за не пријављивање кривичног дела а Чедомир за стотине извршених кривичних дела, они би за то морали кривично да одговарају, то је једини ангажман који би они требало да имају у Србији, наводи он.

Зашто их толерише ова власт, ја бих рекао нимало додворички или су део истог тима или Вучић и Николић сувише ризикују, јер када неко чува змију у њедрима, она је мирна само док не дође до грла а онда вади јабучицу, и Ђинђић их је чувао а лажна је информација да се Чедомир Јовановић налазио у Италији на скијању у време атентата на Ђинђића, зато је тада Србија масовно гласала за њега а моји извори кажу да се Јовановић 12. марта у 11 часова и 25 минута налазио у авиону на пола пута до Србије, односно Београда, кад кажем на пола пута, то значи да је он у наредних пола сата слетео и није отишао у Владу Србије, што је било логично да уради као потпредседник Владе, већ се нашао са обавештајцем Марком, кога је држао шеф МИ6 за Балкан господин Монтон и одатле се дириговало вођење ванредног стања, каже пуковник Никић.

Шта је позадина убиства Душана Спасојевића и Милета Луковића, да ли би 5. октобар могао да се деси да су Аркан и Баџа били живи, шта је стварна истина о планираном државном удару на дан избора у Црној Гори, ко је хтео да ангажује Славка Никића за учешће у планираном државном удару, зашто Славко Никић сматра да су у питању лажни Руси, како је Александар Синђелић ступио у контакт са Братиславом Дикићем, како су изгледали тајни састанци Славка Никића са наводним руским обавештајцима, да ли је Братислав Дикић узео новац за учешће у лажном државном удару или је то медијска измишљотина, да ли Црној Гори прети опасност од шиптара, али и о бројним другим занимљивим темама, сазнаћете ако погледате Интервју

 

Извор: Србија јавља