Издвајамо Свет

ПУТИН УНИШТАВА НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК: ЕУ као пројекат NWO је у рушевинама, ево зашто …

Владимир Путин (Фото: Јутјуб)

Пораз италијанског премијера је најновији знак да тектонски помак долази до европског поретка, и руски председник Владимир Путин се заветовао да уништи глобалистички Нови светски поредак.

Италијани су изашли на изборе у недељу и гласали против предложених промена премијера Ренција којима би се ослабио устав, додатно угрозио некада поносни суверенитет, и ставиле омче око врата Италијана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Италија је одбицала захтеве владајућег естаблишмента за централну контролу, и прогурала анти-естаблишмент партију ФСМ на ивицу власти. Премијер Ренци је изгубио са великом разликом – 20 одсто поена – и био је приморан да поднесе оставку.

Руски председник Владимир Путин, говорећи на руском радију, је изразио подршку италијанском народу.

“Данашњи дан ће у Италији заувек бити запамћен као дан када су људи устали против глобалиста и рекли не, то није оно што ми желимо. Не више.“

Путин се зарекао да ће уништити Нови светски поредак у 2016. години, и изгледа да су људи широм света почели да се буде и обраћају пажњу. Председник је “дубоко охрабрен“ да је његова одлучност да уништи планове инвазионе организације, подељена међу људима широм света и да све више узима маха.

Политичари естаблишмента, изложени као марионете елите, су отворено одбацивани од народа целе године. Прво је био Брегзит, затим је Ислад изгласао Пиратску партију и Трамп цунами је покупио све на свом путу.

Путинов завет да уништи Нови светски поредак у 2016. години се испуњава.

Како Блоомберг наводи, огроман обим пораза и колико се брзо одиграло, баца велику сенку на судбину континента 2017. године. Сада је сасвим сигурно да ће се Италија повући из еврозоне и повратити своју валуту, лиру – а после референдума ће повратити свој суверенитет, одбацити глобализам и изаћи из Европске уније.

Од краја Другог светског рата, европски лидери су неуморно радили на изградњи све веће Уније усклађене са Новим светским поретком. Кроз деценије успона и падова у руско-европским односима, у периодима отуђења и помирења, европски естаблишмент је наставио да испуњава циљеве Новог светског поретка.

Али растући покрет у Европи гура нову политику. Покрет укључује Брегзит Британије и сада Италије, заједно са неколицином других земаља чији народи захтевају да напусте ЕУ и поврате суверенитет. Уместо демонизације Владимира Путина и његовог завета да уништи деструктивни програм Новог светског поретка, људи у Европи га подржавају.

Са Британијом ван Европске уније, а ускоро и Италијом, ЕУ ће пасти као домине. Водећи пројекат Новог светског поретка, који се стварао 70 година, је у рушевинама.

Бенџамин Хадад, аналитичар на Институту Хадсон, је реако да овакви догађаји указују, на начин који можда неће бити очигледан Американцима, на будућност Европског популизма: партнерство са господином Путином.

“Широм Европе, путинизам је настао као идеолошка алтернатива глобализму, ЕУ итд.,“ рекао је господин Хадад, који Путина види као “бедем за конзервативне вредности“ – моћника против тероризма, глобализма и ерозије суверенитета.

 

Извор: Wебтрибуне.рс