Издвајамо Свет

САМО ТРАМП ЗНА СВЕ ТЕСЛИНЕ ТАЈНЕ: Мистериозна веза СРПСКОГ ГЕНИЈА и новог председника САД!

Рођени стриц милијардера био је на челу комисије ФБИ која је прва проучавала заплењена документа после смрти највећег научника 20. века

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

ЊУЈОРК – Милијардер Доналд Трамп, који је победом на председничким изборима у САД, одржаним 8. новембра, шокирао свет, повезан је с Николом Теслом, по многима највећим генијем који је живео у 20. веку!

Како преноси Њујоркер, управо је 45. председник САД једна од ретких особа на свету која можда зна Теслине тајне.

Преминуо на Божић 1943.

Неколико дана након што је Тесла преминуо на православни Божић 1943, сву његову имовину запленио је ФБИ. Три недеље касније, комисија је прегледала папире чувеног научника. У комисији су били научници како би разумели Теслине идеје које су биле далеко испред свог времена. На челу је био Џон Г. Трамп, стриц будућег председника САД. Он је био инжењер и физичар. Сам Доналд често се позивао на стрица:
– Стриц ми је често причао о нуклеарном рату пре него што је постао нуклеарни – говорио је Доналд, мислећи на хидрогенску бомбу, која је произведена деценијама после атомске.

Основна брига власти била је да је Тесла можда разрадио моћно оружје, попут „зрака смрти“. Џон Г. Трамп је у извештају комисије закључио следеће:
– Размишљања и радови Николе Тесле, барем у последњих 15 година, примарно су филозофске природе и не садрже нове делотворне методе и истраживања која би могла да се остваре.

Неограничена енергија

Филаделфијски експеримент, спроведен свега шест месеци након смрти научника, многи виде као доказ да је у Теслиним папирима било много више од „теоретских и филозофских нагађања“. У питању је експеримент за који многи тврде да се никад није ни десио, а током кога је један брод ратне морнарице САД нестао, тј. телепортовао се из Норфолка у Филаделфију, која је удаљена 600 километара. Стриц Доналда Трампа први је прочитао и био довољно научно писмен да разуме Теслине белешке. Колико је тих тајни он пренео на Доналда, остаје да видимо…

Извор:Курир.рс