Занимљивости Издвајамо

ШОКАНТНА ИЗЈАВА ЛЕЈДИ ГАГЕ: Видела сам својим очима, принц Чарлс није човек, он може да.. (ВИДЕО)

Лејди Гага је рекла члану особља и сараднику да принц Чарлс није човек него “хибрид који мења облик између људске и рептилске форме,“ а према речима извора блиских овој поп звезди, она је сведочила његовом мењању облика “пред њеним очима,“ и по њеном мишљењу, то јој је било упозорење да се “врати на сценарио“ и “почне да игра по правилима.“

Лејди Гага је упознала принца Чарлса на Роyал Вариетy Перформанце у Лондону 7. децембра и била је критикована у неким круговима таблоида због неиспуњавања краљевског бонтона у присуству престолонаследника.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сада је откривено да је Лејди Гага избегавала принца Чарлса након што је променио облик током кратког упознавања, тврди “дисцлосе.тв”

“Принц Чарлс је био висок 2,5 метара, са жутим очима које трепере, и кожом прекривеном крљуштима боје игуане.“

Принц од Велса је променио облик из овог стања у људски облик “два или три пута“ након упознавања са њом.

Она тврди да га је такође видела како мења облик у публици док је изводила своју песму Милион разлога.

“Његово лице у гомили се мењало између људског и рептилског. Могла сам видети његове рептилске зубе како блистају на светлу и са друге стране просторије.“

Лејди Гага је рекла члану особља и сараднику да она верује да је он мењао облик након њиховог упознавања и током њеног наступа како би показао снагу и упозорио да се не петља са доминантном рептилском-Илуминати лозом чији је он првосвештеник.

Један дански таксиста је описао да је возио групу ВИП гостију на Билдерберг састанак 2014. године у Копенхагену и да је видео како се нека њихова лица претварају у рептилска и неке њихове руке и ноге су попримиле рептилски изглед.

У Перуу је уважена видовњакиња рекла да види моћне политичаре, попут Обаме, Ангеле Меркел и Џастина Трудоа, како се претварају у рептиле кад год она гледа међународни информативни канал.

Светска владајућа класа има тиранску контролу над водећим медијима, као и над храном, водом и доводом ваздуха, и они активно заглупљују масу.

Докази против њих, древни и модерни, су огромни и настављају да расту.

 

Извор: Wебтрибуне.рс