Издвајамо Србија

ШОКАНТНЕ ОПТУЖБЕ БОШКА ОБРАДОВИЋА: Ви сте слуге ММФ-а, Брисела, Вашингтона и народу сте спремили ово.. (ВИДЕО)

Председник Српског покрета ДВЕРИ Бошко Обрадовић један је од ретких, који има храбрости да се супростави актуелној власти.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је по ко зна који пут оптужио Владу Србије и СНС да су слуге странаца, док са друге стране већ месецима нема никаквог одговора.

Обрадовић наводи обавезе које морамо да испунимо да би смо ушли у Европску унију, попут уласка у СТО, што аутоматски значи одобравање ГМО и треба министарка и то да призна народу, да вам је у плану на вашем путу у ЕУ да доведете генетски модификовану храну, семе, које је штетно по наше здравље и органску храну.

Уводите акцизе за домаће произвођаче финалног производа кафе и тако их поистовећујете са страним произвођачима, с којим они не могу да се такмиче због много већих субвенција страних држава и тако уништавате домаће произвођаче и све оне који раде као њихови добављачи и све оно што је наша домаћа производња а од тога се пуни буџет, дакле ви уништавате српску привреду и то се ради од петог октобра 2000. године, каже Обрадовић.

Председник ДВЕРИ тврди да ће доћи до укидања царине на сву страну робу и да ће тако бити уништени домаћи произвођачи до краја.

Погледајте видео

 

Извор: Србија јавља