Издвајамо Свет

ШОКАНТНО САЗНАЊЕ: Ротшилдови још пре 30 година испланирали долазак Трампа, ево како и чиме га држе у шаци..

Амерички председнички избори су намештени и пре првог гласања. Ротшилдови су извели своје старе трикове – финансирали обе стране рата како би подстакли хаос, извукли максималну добит и осигурали да они задрже крајњи утицај када се успостави нови поредак.

Сви знају да је Хилари Клинтон била кандидат естаблишмента за избор, уз подршку Ротшилдових и Новог светског поретка. Али оно што је мање познато је то да је Доналд Трамп такође Ротшилдова творевина и глумац, који игра значајну улогу у великој превари лажних избора Илумината, који су дизајнирани да задрже контролу над људима у овом наводном “демократском“ друштву.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Политички аналитичари говоре да је Трампово председништво “стварано тридесет година.“ Ово има више смисла него што мисле. Пре тридесет година су чланови Ротшилд породице спасили Трампа од банкрота и узели га под своје крило. Они су препознали његов потенцијал као “човека од користи“ и “шареног фронтмена“ за тајну организацију која преферира останак у сенци.

Размислите о томе како је Трамп изградио своје богатство – и ко га је подржавао током његових успона и падова.

“1987. године је Доналд Трамп купио своје прве казино камате када је стекао 93% акција у Ресортс Интернатионал. Ресортс Интернатионал је имао прљаву историју која је почела у раним 1950-им годинама, када је еволуирао из ЦИА-иног и Моссад-ове компаније која је основана ради прања новца оствареног трговином дроге, коцкањем и другим илегалним активностима. 30. октобра 1978. године, Тхе Спотлигхт новине су известиле да су главни инвеститори Ресортс Интернатионал-а били Мејер Лански, Тибор Розенбаум, Вилијам Мелон Хичкок, Дејвид Рокфелер и један барон Едмонт де Ротшилд.“

“1987. године, након смрти дугогодишњег фронтмена ЦИА-е Џејмса Кросбија, номинални шеф Ресортс Интернатионал-а, млади тајкун из Њујорка, Доналд Трамп, је ступио на сцену и купио Кросбијеве камате у коцкарском царству.“

“Трамп је убрзо постао домаће име, са својом шареноликом личношћу и својим инсистирањем да по себи назове низ луксузних хотела, стабених зграда и других комерцијалних подухвата. Али док се име “Трамп“ појављивало на насловним странама, имена стварних покретача иза Ресортс Интернатионал – Рокфелер и Ротшилд – су остали скривени од очију јавности.“

Након брзог ширења Ресортс Интернатионал-а до Атлантик Ситија у последњим годинама 1980-их, Доналд Трамп се нашао у финансијским проблемима јер је тржиште некретнина у Њујорку пропало. Три казина у Атлантик Ситију, као и друга Трампова имовина, су били у опасности од кредитора. Само уз помоћ и уверење Вилбура Л. Роса Јуниора, вишег генералног директора Ротшилд Инц., је Трампу дозвољено да задржи казина и обнови своје царство.“

То је детаљно описано у чланку Блоомберг-а 22. марта 1992. године.

Исти тај Вилбур Л. Рос, који је још увек десна рука Џејкоба Ротшилда, је подржао Трампову номинацију у марту 2016. године, што је такође објавио Блоомберг – а сада је изабран да буде Трампов министар трговине.

У другом потезу да попуни свој економски тим, Трамп је номиновао Стивена Манухина да буде његов министар финансија. То је исти Стивен Манухин који је провео 17 година радећи у Голдман Саксу, инвестиционој фирми која је произвела више министара финансија.

Манухин је такође радио са човеком који је срушио Банку Енглеске. Глобалистички милијардер Џорџ Сорош га је унајмио 2003. године да започне нови посао, Дуне Цапитал.

Ако везе нису очигледне, узмите у обзир чињеницу да је син Џејкоба Роштилда, Нет Ротшилд, чак био у вези са Иванком Трамп.

Оба главна кандидата су под контролом глобалистичких сила. Имамо Хилари Клинтон која жртвује пилиће и припрема се да плати казну Ротшилдовима. У међувремену, изгледа да је Трамп одавно купљен. Он је направљен од стране Ротшилдових. Он своју казну плаћа именовањем виших Ротшилдових људи за кључне позиције у његовој администрацији.

У сваком случају, амерички грађани нису имали избора на овим изборима. Илуминати раде иза кулиса већ деценијама стварајући глумце који играју улоге.

Ово је био план Илумината све време. Да имају оба кандидата који раде у њиховом интересу док систематски окрећу цео народ једне против других, стварајући хаос који им је потребан да прогурају њихов програм Новог светског поретка.

 

Извор: Wебтрибуне.рс