Србија

ШРЕДЕР и ВОДИТЕЉКА ОСТАВИЛИ БЕЗ РЕЧИ ВУЧИЋА када је почео да пљује Србе(ВИДЕО)

loading...

Премијер Србије Александар Вучић организовао је синоћ гостовање са Герхардом Шредером на телевизији “Прва”. Као и обично, Вучић је почео да кука како га нико не подржава.

Премијер Србије Александар Вучић организовао је синоћ гостовање са Герхардом Шредером на телевизији “Прва”. Као и обично, Вучић је почео да кука како га нико не подржава.

– Рекао сам да је за две године потребно било да људи осете да Србија иде боље. Ја мислим да данас сви виде да је Србија на добром путу. Не виде они који неће да виде и таквих ћете људи увек да имате. Просто, имате људе који су негативни, који желе да буду негативни – патетисао је Вучић.

Он је затим водитељки Невени Маџаревић упутио питање како би “доказао да је био у праву”:

“Која је то вест, шта је то што у Србији данас може да се догоди, да изађе пет хиљада људи и да каже: ‘Браво, то је добр вест’? Решили смо проблем Железаре, отворили смо аутопутева више него икада, све ћемо да завршимо до краја 2017… Све оно што деценијама нисмо могли да урадимо. Хоће ли то да измамо аплаузе хиљаду људи негде? Па неће. Која је то вест, кад будемо улазили у Европску унију, кажите ми која ће Србе да обрадује. Па, нема ниједна.”

Водитељка је затим Вучићу упутила савршен одговор:

“Па, добро, зар ви ту похвалу не добијате на изборима?”

То реторичко питање мало је збунило Вучића, па је невешто покушао да се извуче, а у једном тренутку и мало замуцао.

– Ма, добијам ја похвалу, ја сада причам… Не причам ја о томе да неко хвали нас. Ја, ух ух ух, ја причам о томе какви смо сви ми, и ја. Нимало се не разликујем. Увек ћу да пронађен негде нешто негативно, а то позитивно намерно склањамо – додао је Вучић.

Приметите како је Вучић променио плочу чим му је водитељка поставила аргументовано питање о подшци коју добија на изборима. Вучић на то питање није могао да смисли мудар одговор, па је кривицу за негативност свалио и на себе.

Ако је Вучић исти као и сви Срби, како тврди, зашто преко медија константно води хајку против свих Срба да су негативни када је и он исто негативан? Зашто док пљује сопствени народ не пљује мало и по себи?

У дискусију се укључио Шредер и ставио тачку на Вучићево патетисање.

– То није само ваша особина овде у Србији. То је особина, начелно посматрано, нарочито у медијима. Увек само лоше вести су вести – рекао је Шредер.

Шредер је апсолутно у праву. Лоше вести нису карактеристичне само за Србе, како то воли да тврди наш премијер. То је појава у целом свету. Дакле, није проблем у Србима, већ је проблем у нашем премијеру.

Само Србија има председника Владе који константно пљује свој народ. Не постоји државник на овоме свету који пљује сопствени народ као што то чини Вучић.

Вучић на Шредереву констатацију није имао ништа паметно да дода. Само се насмејао и рекао:

“Што би рекао покојни Гага Николић, он је понављао стално речи једног другог нашег великог човека, Душка Радовића, а то је да није вест када пас уједе човека, већ када човек уједе пса. Тако да је то данас код нас у Србији најизражајније.”

https://youtu.be/5RDb7fXgYoI

Loading...
loading...
loading...