Издвајамо Србија

СПРЕМНИ НА СВЕ: Обрадовић Јеремићу тражио новац у замену за подршку на председничким изборима?

Њима је идеална идеологија „срушити Вучића“ – рекао је функционер СНС Зоран Бабић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лидер Двери Бошко Обрадовић састао се протеклог викенда с Вуком Јеремићем, шефом невладине организације ЦИРСД, од кога је тражио новац да би га подржао на председничким изборима.

Према речима одлично обавештених избора, Обрадовић и Јеремић су ручали у једном ресторану на Врачару, а састанак је био кратак.

– На овом „пословном ручку“ Обрадовић је од Јеремића тражио новац, док му је заузврат понудио пуну подршку своје странке на председничким изборима. Иако политички немају никакве везе „дверистима“ очигледно не би сметало да се удруже са Јеремићем… Обрадовићева идеја је била да овај договор, који би масно наплатио оправда подршком Јеремићевих националистичких испада, поготово о Косову – каже саговорник.

На другој страни, функционер СНС Зоран Бабић истиче да је ово „својеврсни противприродни блуд“.

– Јеремић и Обрадовић су потпуно политички неспојиви. Њима је идеална идеологија „срушити Вучића“, али их очигледно спаја их љубав према новцу.

Одговор Обрадовића

Лидер Двери Бошко Обрадовић одговорио је на питања СрбијеДанас.цом, међутим у одговорима није ни потврдио, ни негирао наводе.

– Ако је Вук Јеремић опозиција Вучићевој власти – видео сам се са њим. Ако није опозиција – нисам се видео и нема ни потребе да се виђамо. Кључно питање је какву политику ће заступати будући председник Србије: ако је то политика погубног уласка Србије у ЕУ онда је то превазиђена политика, ко год да је заступа – Вучић, Николић, Шутановац, Саша Јанковић или Јеремић.

– Ја сам председнички кандидат који нуди промену политике и програм који је данас најактуелнији у Европи. То је програм противљења штетној бриселској администрацији и повратак свом државном суверенитету, националном идентитету, домаћем економском интересу и заштити државних граница од мигрантске најезде. То је политика нове Европе за коју се залажем и која побеђује на изборима широм европских земаља. – рекао је Обрадовић за наш портал.

Извор:Србија Данас/Информер.рс