Издвајамо Русија

ТАКО ТО РАДИ РУСКИ ЦАР: Путин издао налог за хапшење масона — Сорошеви сателити протерани из Русије!

Руска обавештајна служба је упрла прстом на Сороша за коришћење унакрсно колатеризоване шведске и данске валуте у циљу напада на руско тржиште акција.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сорошеву употребу ових унакрсно-колатеризованих и појачаних деривата користе Луксембуршке банке кршећи услове из Базела ИИ ЕУ банкарског споразума.

Оно што би требало да даје паузу западним шефовима држава је то да је Путин направио ослобађање Русије од оних који су желели укупну економску и социјалну пропаст и у затвору претукли све оне који су покушали побуну.

Да ли они утичу на Путина? Чињеница је да је Путин лојалан Русији и њеном народу, а да никада неће дозволити никоме да прода и да пусти своју земљу у канџе светског поретка.

За ово он је наредио да се изда међународни налог за хапшење Џорџа Сороша, који је ухваћен на месту злочина док се спремао да пошаље финансијску помоћ онима који се зову опозиција у Русији, која је пунила улице десетинама хиљада људи са лажима и дезинформацијама о крађи током избора.

Објављене су следеће изјаве од стране Руске Федерације и њеног председника Владимира Путина, који је затражио потернице против међународних финансијера тероризма, мађарског финансијског тајкуна Џорџа Сороша.

Руске тајне службе су откриле да је Сорош користио деривате девизе са другим Данцима да почну напад против руских акција и валуте на тржишту.

Треба напоменути да је Сорош користио ове деривате уз помоћ Луксембуршких банака, које су забрањене након уговора који је направљен са ЕУ, а назива се Базел ИИ.

Заједно, ММФ (Међународни монетарни фонд) и Европска унија су издали Интерполу „Црвено упозорење“ које је не само против хитног хапшења Сороша, већ и против ајкула за финансије, Буша, Kлинтона, криминалне организације, Марк Рича и његове фирме, која се налази у Швајцарској, Цоммодитиес Брокер-Рицхфиелд, због чега се Путин недавно састао са шефом Федералних резерви нагласивши да Руска Федерација неће прихватити такву употребу коју људи попут Сороша и Рича чине кроз кривична дела на тржишту акција и финансија, што је довело до дестабилизације друштва широм света.

 

 

Извор: beograd.in