Издвајамо Србија

УРЕДНИК ТАБЛОИДА ОТКРИО ЈЕЗИВЕ ДЕТАЉЕ О ВУЧИЋУ: Ово ће вас ШОКИРАТИ а Вучића разбеснети, ево шта је рекао.. (ВИДЕО)

Гост емисије „Интервју“ био је господин Милован Миша Бркић, главни и одговорни уредник магазина „Таблоид“ и један од најзабрањенијих новинара у Србији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Господин Бркић се на почетку емисије захвалио екипи BALKAN INFO – Zvanični kanal на храбрости да га позову у „Интервју“.

Он је открио многе шокантне детаље о животу премијера Александра Вучића, с којим је некад био пријатељ.

Вучић је чак хтео да спонзорише магазин „Таблоид“ али то није дозволио Миодраг Ракић, каже господин Бркић.

Он наводи да је Вучић око себе окупио картел, који сурово пљачка Србију, преко свог брата Андреја обавља најгоре криминалне активности.

Премијер је по мојим информацијама покрао и изнео од 4 до 5 милијарди евра у УАЕ јер тамо стране службе не могу да контролишу њихове банке, спријатељио се са Бин Заједом који болује од „сифилистичког лудила“, каже господин Бркић.

Он тврди да је Вучић Србију бацио у дужничко ропство ММФ-у, наводећи пример како то ради „премијер узме кредит од 500 милиона евра по најнеповољнијим условима, дао их РТБ Бору за који је задужен Анђелко Вучић, који на разне начине себи присвоји 150 милиона евра“! Новац од поплава у Обреновцу је сурово покраден, каже он.

Господин Бркић наводи да је Вучић хомосексуалац, да за то зна и Шешељ, који га је у СРС стално понижавао и натерао га да се ожени са Ксенијом да би прикрио његову настраност, што је овај тешко прихватио.

Вучић је пребијао Ксенију а и наредну супругу Тамару која је због тога побацила, исто ради и са својим хомосексуалним партнерима, које обожава да малтретира о чему смо писали у Таблоиду, ја сам причао са неким његовим момцима пре свих са Ђорђем Вишекруном, који је детаљно описивао њихове односе, где су се налазили и општили, наводи господин Бркић.

Он се окружио хомосексуалцима у својим министарским кабинетима, јер су одани једни другима и углавном су такви његови сарадници, наводи он.

Бркић још тврди да је биолошки отац премијера албански новинар Фахри Муслију и да је имао прилику да узме ДНК са чаше из које је пио и да је то потврђено.

Вучић је финансирао резолуцију да се Срби прогласе геноцидном нацијом због Сребренице, дао је новац Клинтоновима, он све чини да Срби нестану, јер зна своје порекло, наводи он.

Александар Вулин ми је испричао још док је био директор канцеларије за КиМ а Вучић први потпредседник Владе, како је у Бриселу Кетрин Ештон тражила да се потпише међусобно признање Србије и Косова, сви су у делегацији укључујући господина Вулина то одлучно одбили, да би Ештон на то рекла ја знам да имам посла са барабама, са лоповима и лудацима, сад ћу поделити ваше досијее“ на шта је Вулин одговорио „што се мене тиче, можете слободно“, председник Владе Дачић је ћутао а Вучић је клекао на под, почео да се ваља, да кука и моли, молим вас све ћу учинити, само ми реците шта треба да урадим, то је толико јадно и чемерно изгледало, да га је Ештон на крају шутнула и рекла „устани барабо, устани и потпиши то“, можда господин Вулин зна шта је потписано, али он је ако се сећате то рекао и поднео ставку пре 4 године на место директора канцеларије за КиМ, али Вучић га је загрлио и рекао ми смо браћа, топла браћа, дај узми колико хоћеш, бићеш унапређен, тако да је господин Вулин заборавио на то и сада велича Александра Вучића, каже господин Бркић.

Препоручујемо да погледате цео интервју и сазнате више о томе да ли је Зоран Ђинђић пре свог убиства ступио у контакт са руским дипломатама, каква је веза Александра Вучића са међународном трговином наоружањем, како се обогатио Вучићев кум Никола Петровић, да ли Вучићев картел контролише трговину наркотицима, у какве криминалне радње је умешан Вучићев брат Андреј, како је Златибор Лончар стекао поверење Вучића и његових хомосексуалних партнера, да ли је Вучићев син Данило конзумирао наркотике, да ли плен звани „Србија“ постао премали за Вучићев картел, можемо ли очекивати сукобе унутар Вучићевог картела, зашто се Шешељ и Вучић мрзе из дна душе, колико пара Александар Вучић дугује Милу Ђукановићу, да ли Ђукановић и Вучић треба да буду у страху због свог пријатељства са Владимиром Бебом Поповићем, али и о бројним другим занимљивим темама.

 

Извор: Србија јавља