Издвајамо Србија

ВЕСЕЛИНОВИЋ БЕСАН: ВОЈНИКЕ ЗОВЕТЕ ЕКСТРЕМИСТИМА СА ПЛАТОМ ОД 300 ЕВРА, док Вучић даје Хилари 2 МИЛИОНА ДОЛАРА!

Протест Војног синдиката Србије дубоко је поделио мишљења на политичкој сцени Србије. Након доста полемике у вези са одржавањем протеста и решења која би практично утицала на то да се он и не одржи, тај протест је ипак данас одржан, а војници су пренели чак и председнику државе, као врховном команданту, своје захтеве и ставове у вези са професионалним положајем.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Министар одбране Зоран Ђорђевић није био нимало задовољан коначним исходом преговора његовог министарства и српског Генералштаба са представницима војног синдиката, па је незадовољан током преговора појединце из те организације назвао екстремистима.

Таква изјава се никако није допала лидеру опозиционог „Покрета за преокрет“ Јанку Веселиновићу, који је јавно позвао Ђорђевића да поднесе оставку на ту функцију, а његову изјаву је оценио као срамотну.

Веселиновић није „остао дужан“ ни српском премијеру Александру Вучићу, пошто се на свом твитер налогу запитао како неко може назвати екстремистима људе који хране породице са 300 евра док „Вучић помаже Хилари Клинтон са два милиона долара“.

Извор: novaborba.co.rs