Србија

ВИДОЈКОВИЋ: Вучић само глуми лудило док његов картел пљачка Србију!

Гост емисије „Интервју“ био је господин Марко Видојковић, наш популарни писац и новинар. Он је човек који никога не оставља равнодушним у временима када је искреност постала толико ретка да је заправо „атракција“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У књигама привлачи пажњу својом искреношћу и сурово реалним ставовима. Увек без рачунице иде за својим срцем и не мари за последице.

Многи би њему поставили дијагнозу, али он их је предухитрио, својим писањем и борбом за истину.

Свака написана реч и свака изговорена реч обележава време у коме живимо. Читањем његових књига можда пробудимо осећај стида што смо део оваквог система.

Препоручујемо да погледате цео интервју и сазнате више о томе шта је позадина наводног планираног атентата на Aлександра Вучића, да ли је у питању сукоб интереса у супротстављеном криминалним клановима, да ли Вучић само глуми лудило док његов картел пљачка Србију, зашто је танка граница између Вучићевог лудила и Вучићеве покварености, каква је улога његовог брата Aндреја и његових кумова у рекетирању бизнисмена и отимању компанија, како изгледа када СНС директор дође у јавно предузеће и намешта тендере за своје пријатеље, зашто је скоро цео народ саучесник у злочиначком подухвату над српским народом, да ли је темељ Вучићеве власти то што постоје грађани који су спремни да се продају за сендвич, зашто је Вучић попут метастазе на мозгу српског народа, да ли су српски медији само гласила за пропаганду различитих странака, да ли Вучић може да убеди Марка Видојковића у исправност своје идеје после 24 сата гледања Пинка и читања Информера, ко је забранио наставак емитовања емисије „390 степени“ и шта је прави разлог тога, која је симболика тога да је председник Србије Тома „гробар“, да ли су Војислав Шешељ и Aлександар Вучић направили дил о сарадњи, да ли народ подржава Вучићеву патетичност гледајући његове свакодневне изливе лудила, да ли се Вучићу ближи политички крај и да ли Србија има алтернативу за Вучића, зашто је апел јавних личности Саши Јанковићу да се кандидује за председника потпуни промашај, какав председнички кандидат може да буде Вук Јеремић, да ли би Марко Видојковић поново био бели листић као 2012. године, да ли људи из организације „Не давимо Београд“ желе да се политички ангажују на изборима у Београду, да ли би Aлександар Шапић могао да буде кандидат Српске напредне странке за градоначелника Београда, зашто би решење за Србију била парламентарна монархија, да ли у Србији треба легализовати марихуану, зашто марихуана нема везе са тешким дрогама и које су предности коришћења марихуане, зашто свима прети већа опасност од Вучићевих конференција за штампу од пушења џоинта у рекреативне сврхе, како би надувани човек посматрао Вучића и зашто би му опростио све грехе, зашто би Марко Видојковић сипао ЛСД у водовод, али и о бројним другим занимљивим темама.

 

Извор: Балкан инфо