Издвајамо Србија

ВУЧИЋ ВРЕЂАО ДВЕРИ: Обрадовић му добацио „што бежите“, премијер побеснео (ВИДЕО)

Премијер Србије Александар Вучић имао је хистерични напад на крају седнице на којој се расправљао о предлогу буџета. Вучић је, због негодовања опозиције да је намерно одуговлачио трајање седнице да би избегао критике, рекао Обрадовићу да је нервозан јер ускоро неће бити у парламенту. Премијер је затим кренуо  да вређа посланике „Двери“ и „Доста је било“ тврдећи да ће и сутра доћи у Скупштину како би их „описменио и научио нечему“.

Бошко Обрадовић    (Фото: Јутјуб)
Бошко Обрадовић (Фото: Јутјуб)
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вучић је рекао да се не плаши дискусије на шта му је Бошко Обрадовић добацио „па где онда бежите“ на шта је Вучић добио напад хистерије. Видно црвен, са вештачким осмехом наставио је да вређа Двери и Обрадовића тврдећи да је у изборној ноћи тукао жену у Скупштини Србије.

Ослобођење подсећа да су напредњаци измислили цео случај што су Двери доказале снимком када је исту лаж изнео Небојша Стефановић.

 

Вучић је вређао Двери док је Маја Гојковић ућуткивала посланике Двери како не би могли да одговоре на напад. Седница је прекинута у 21 сат и биће настављена сутра ујутру.
 Извор: Ослобођење