Занимљивости Издвајамо

ЗАВЕРА: Ево зашто су убијени руски научници, зашто се десила Фукушима и ко стоји иза свега…

Данас се геофизичко оружје користи и против Кине, против Европе, али и против Русије“

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сергеј Албертович Салиј је доктор наука физике и математике, доцент, секретар Санкт Петербуршког одељења за „Руско друштво физичара“ и помоћник председника „Руског друштва физичара“.

Сергеј је свету разоткрио на који начин су тајне, глобалне, а надасве америчке и мрачне, илуминатске силе лишиле свет великих научних открића с којима би свет, али и све државе уживале у бесплатној енергији. Научници су убијани, а истраживања прикривена, док су се слушала наређења Илумината, а са циљем да се заради новац на потпуно непотребној нафти и плину.

Илуминати су тајно друштво светског врха које преко пар мрачних породица вековима уништава човека и одузима му све што му је од Бога дато, са циљем потпуне зависности човека од робовласничког система у којем и данас живимо и сведочимо, а на чијем је врху пали анђео-кнез овога света!

Илуминати су уверили људе да без система не би било живота иако људска логика, али и наука сама по себи разуме да је човек од Бога добио све, па чак и бесплатну енергију која је могла да покреће свет, а људи не би бринули о томе хоће ли остати без свог дома због једног неплаћеног рачуна за струју или телефон.

Да ли сте знали да је данас законом забрањено да човек живи ван система као слободан човек? Забрањено је направити мотор који би возио само на сунчеву енергију, забрањено је живети бесплатно. Управо такав систем робовске пирамиде одржавају Илуминати који себе представљају просветљенима и узвишенијима од човека, којег сматрају за мизерно биће, јер је човек недостојан светлоноше (Луцифера).

Наравно, све је започело у Русији где је кроз историју мистериозно нестало, убијено и умрло неколико стотина научника, о чему сведочи и Салиј, руски научник.

„Руска академска наука се успешно развијала само 15 година после рата. Затим је врх Академије наука био очишћен од троцкиста, а развој совјетске науке је убрзао огромним темпом. У то време су направљени најбољи компјутери на свету, бољи чак и од америчких.

Направљени су аутомобили „Волга“ који су били признати као најбољи аутомобили, затим најбољи бродови, подморнице… И у свемирским открићима смо били далеко испред Американаца“, рекао је Салиј и додао како је свету присилно одузето откриће усмерено на хладну нуклеарну фузију.

Физичар Иван Филимоненко је 1958. године открио ту појаву – хладну нуклеарну фузију. По том основу су почели да се граде мотори и генератори. Академик Корољов је на бази енергије хладне нуклеарне фузије намеравао да развије свемирске програме, лет на Месец и Марс, на Венеру, а све то уз помоћ нових мотора који би користили хладну нуклеарну фузију.

Курчатов је на бази нуклеарне фузије намеравао креирати сасвим нову енергију. Академик Глушков је намеравао изградити нове моторе. Цео овај програм су уништили плаћеници – академици у сарадњи с Илуминатима, назвавши овај програм псеудо-научним и потпуно неодрживим.

Овакве ствари се раде и данас. Прича се да нема лека за рак, иако он постоји. Глобално отопљавање не постоји и та теорија је псеудонаучна, тврде плаћеници, док научнике који разоткривају лажи још увек убијају.

Русија је присиљена да користи прастару америчку технологију

„Баш сви академици који су радили на открићу нуклеарне фузије су мистериозно умрли при чудним околностима. Сви ови програми су угашени, а наши научни програми су се почели оријентисати на, за нас прастара америчка истраживања, укључујући и свемирску технологију. Ипак, најважније је то да је све време мета била наша калкулациона техника.

Другим речима, сва наша истраживања из калкулационе технологије постепено су била прикривана. Речено нам је да смо обавезни копирати америчку технологију“, говори Салиј и наставља:

„И тако смо ми почели копирати америчку технологију и до чега је то довело? До тога да Совјетски савез није био спреман за промене које се дешавају у информатици и рачунарској технологији. Дакле, то је један од разлога зашто се распао Совјетски Савез. У ствари, све је било урађено по америчком програму, који је по наредби прихватила наша Академија наука. Као што видите, све то има своју дугу историју.“

А ствар с енергијом је напросто поражавајућа. У послератним годинама је наша академија наука спроводила програм који се базирао на тзв. Енергетској инверзији. То је врло једноставно добијање енергије из окружења, из планета. У суштини то је изградња вечног мотора друге врсте.

Сада је то апсолутно забрањено. Успркос противљењу већине академика, енергетска инверзија се једно време ипак успешно спроводила, а резултати су били први примери. Створен је хладњак којем није била потребна никаква енергетска мрежа, нити је било потребно користити струју, већ је радио на слободну енергију – специјални хладњак који се неколико година производио у московској фабрици.

Наравно, убрзо након тога је фабрика затворена, а хладњак се престао производити.

Међутим, технологија хладне нуклеарне фузије се почетком осамдесетих почела користити у Америци. За основу је узета технологија Ивана Филимоненка, која је некако доспела у руке Американаца. Ипак, и у Америци се појавила жестока кампања за дискредитацију ових програма, јер је постало јасно да, ако се ови програми спроведу у Америци, ускоро неће бити потребе ни за бензином, ни за угљем, ни за плином, ни за систем преноса и продаје електричне енергије.

Све то у блиској будућности не би било потребно, јер су се програми засновани на хладној фузији спроводили прилично успешно. Само у Америци је убијено неколико десетина истраживача који су радили на програму хладне фузије, док су сами докази истраживања физички уништени. Многи од њих су, уплашени, побегли у Европу, па чак и у Јапан, рекао је Салиј.

„Јапанци су се такође почели да користе хладну фузију, али су сва истраживања угушена. И поред тога, неки ентузијасти су почели да израђују моторе на бази хладне нуклеарне фузије за аутомобиле. У Санкт Петербургу је до око 2005. године постојала фирма, која је на обичној „Лади“ производила аутомобиле, који су радили на принципу хладне фузије.

Ови ручно произведени аутомобили су се и продавали. Та фирма је 2004. године изложила свој модел на изложби „Еxпо 2004″ у Паризу. Након тога је код њих дошао заменик министра енергетике Француске и рекао: „Момци, почео је лов на вас, саветујем вам да што пре побегнете из Париза“.

Сутрадан је њихов ауто већ био спаљен и уништен, али су они ипак успели доћи у Санкт Петербург. Наставили су са својим радом још неколико година, док главни оснивач те фирме није умро под неразјашњеним околностима. Фирма је била уништена за час.

Ето, то је историја о хладној нуклеарној фузији. Ипак, захваљујући другим истраживачима, људима као што је Уруцкојев, програм хладне нуклеарне фузије се развијао и 90-их и 2000-их година.

Одржавале су се конференције о хладној нуклеарној фузији. Комисија за борбу против псеудо-науке је успела да заустави финансирање ових пројеката, иако их није финансирала Академија наука, већ спонзори. На спонзоре је извршен такав притисак да су морали прекинути финансирање. Замислите само колико је моћна ова комисија?

Што се тиче енергије без коришћења горива, таква истраживања су се изводила још крајем деведесетих, али је све било заустављено. Такви уређаји су се успешно развијали у различитим земљама: Швајцарској, Немачкој, Турској, а свуда по интернету постоје снимци као доказ.

Јапан је усавршио уређај на бази мотора Мината, тзв. Минатовог точка, проналаска од пре тридесет година. Јапанци су усавршили такве моторе и поставили их на мотоцикл СУМО. Мотоцикл Сумо има мали акумулатор који омогућава мотору да пређе 200-300 километара при брзини од 150 километара на сат. Такорећи, десетоструко је економичнији од обичног електромотора.

Чему води почетак минимализације енергије? Рецимо до револуције у аутомобилској индустрији. Компанија Тојота, у то време је спроводила програм увођења таквих уређаја у својим аутомобилима. Јапан је почео да спроводи независнију политику. Јапанци су схватили да ће, ако развију такву технологију, у будућности смањити потрошњу нафте и плина. Дошли су до закључка да ће Јапан тада постати сам себи довољан.

Напад геофизичким оружјем!

Тада би се Јапан могао одвојити од власти Илумината, зар не? Јапанци су почели спроводити такву политику, али су пале уцене од светских банкара, о чему сведоче истраживања новинара Бенџамина Фулфорда, који живи у Јапану, а који је одржао интервју са министром финансија – Такинакијем. Такинаки му је рекао, а и пре тога је изјављивао, да му је запретио израелски премијер Нетањаху, да ће против Јапана бити примијењено геофизичко оружје ако се Јапан не буде придржавао политике Међународног монетарног фонда и Федералних резерви.

Јапан вероватно није у потпуности испунио захтеве светских банкара због чега је против њега примењено геофизичко оружје. Као резултат тога, главни Тојотин погон је уништен и догодила се страшна катастрофа на нуклеарној електрани Фукушима. Ето шта се десило Јапану зато што је желео да води независну политику.

Данас се геофизичко оружје користи и против Кине, против Еуропе, али и против Русије. Последње поплаве на реци Амур су резултат примене геофизичког оружја на северну Кину. У ствари, оружје је коришћено против северне Кине, али је већином страдао далеки исток Русије, губици су огромни, а штета нанесена држави је огромна.

Све ово је наставак глобалне политике представника црне аристократије, који владају Федералним резервама САД, који руководе Међународним монетарним фондом, али и другим међународним глобалистичким организацијама. На основу приложених података, може се закључити да је ситуација прилично озбиљна.

 

Извор: Webtribune.rs