Издвајамо Србија

БИЉАНА ПОПОВИЋ ИЗ МУП: Веља Илић лаже да је неко покушао да га убије!

Државни секретар у МУП-у Србије Биљана Поповић Ивковић нагласила да нису тачне тврдње Велимира Илића да је неко покушао да га убије
Државни секретар Министарству унутрашњих послова Биљана Поповић Ивковић изјавила је данас да је лидер Нове Србије Велимир Илић изнео низ неистина у вези са наводним покушајем атентата на њега и истакла да је у току вештачење његовог аутомобила, те да ће цео тај поступак бити сниман.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Илић је недавно рекао да је на њега покушан атентат тако што је пресечена „виљушка“ на аутомобилу, те да се то догодило када су му кола однета са паркинга. Илић ће тада рекао и да му је већ месец дана ауто у полицији, те да нема никаквих информација о свом возилу, а да је убрзо након тога доживео саобраћајну несрећу.

Ивковић Поповић је гостујући на ТВ Пинк рекла да је Илић изнео низ „неистина, инсинуација и лажних информација“. Она је показала и фотографију на којој се види да је Илићево возило било непрописно паркирано на месту за особе са инвалидитетом.

– Врло је јасно видљив саобраћајни знак. Његово возило је паркинг сервис одвезао у своје просторије, истог дана је Илић преузео возило – рекла је она.

Поводом Иилћевих прича да је неко наводно покушао да га убије, Биљана Поповић је рекла:

– Имам званични документ да га је полицијски службеник први пут звао 30.12. 2016. године, а затим је контактиран 4.,9., 12. јанура. Илић је рекао како њега нико није позвао, што није тачно. Очигледно да Илић није желео да да изјаву у полицији. Ово је све његова лична фрустрација јер није добио директорску фотељу Коридора Србије коју је, како каже, прижељкивао – рекла је Поповићева.

Извор:Танјуг