Здравље Издвајамо

Чудотворни лек за топљење камена у бубрегу и жучи! (РЕЦЕПТ)

Један од честих проблема у нашим крајевима представљају пјесак или камен у бубрезима или жучи. Проблем је најчешће узрокован водом и исхраном.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како би покушали избјећи тешке и инвензивне методе конвенционалне медицине доносимо вам опробани народни рецепт за топљење и избацивање каменчића из организма.

Састојци:
– 250 г шећера у праху,
– 0.25 л маслиновог еxтра дјевичанског (еко) уља,
– 250 г лимуна са кором
– 250 г першуновог корјена (самљевеног) и
– 250 г меда
(или једнаке количине свих састојака)

Упутство:
Лимун добро оперете и уколико је прскан очистите од хемикалија. То можете урадити мјешавином за чишћење воћа од хемикалија. Рецепт за смјесу и процедуру можете наћи на нашем линку овдје. Након што лимун очистите, исјеците га на комадиће и самељите у блендеру или некој другој машини што ситније. Коријен першуна огулите исјеците на комадиће и самељите га као и лимун. Све помјешајте и додајте мед, маслиново уље и шећер у праху. Састојке мјешајте тако дуго док се маса потпуно не изједначи.

За проблеме са каменчићима у бубрегу и жучи потребно је узимати једну супену кашику смјесе ујутро на таште и навечер пред спавање. Смјесу је потребно држати у фрижидеру сво вријеме у стакленој боци јер је кварљива. За ријешавање већине проблема са пјеском или каменчићима у бубрезима и жучи потребно је да попијете двије наведене мјере. (Након што потрошите прву направите још једну смјесу јер је квраљива те се прави по мјери од 250 г. по састојку). Смјеса је осмишљена и испробана у сврху отапања камнчића и врло је дјелотворна.

Њен састав је врло пријатног укуса и јако је здрав и за друге намјене те га и други укућани могу користити упоредо са особом која болује од камена у организму. Важно је напоменути да се за вријеме кориштења терапије требају пити што веће количине текућина, најбоље воде.

Молимо подјелите овај пост с пријатељима, јер има доста оних којима овај рецепт може бити користан!

 

Извор: Здрављебездоктора.цом