Издвајамо

ДА ЛИ ЗНАТЕ ШТА СЕ ДОГАЂА С ВАШОМ ДУШОМ КАДА УМРЕТЕ? Ево одговора који ће вас ШОКИРАТИ!

Када умрете горе ће вас сачекати виша бића која су ту да вас поздраве и да вам помогну да се навикнете на нову ситуацију

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Када умрете ваша душа излази из вашег тела и исисава сву енергију. Иако мислите да више немате тело, имате осећај да га ипак имате, и имате осећај као да сте излечени.

Ништа вам није јасно? Покушаћемо да вам објаснимо у неколико “црта”.

– Одједном знате гомилу ствари које нисте знали када сте били живи.

– Цела атмосфера је испунњена неким умирујућим звуком, као да стотитине хиљаде гласова пева само за вас, али они су толико далеко да једва можете да их чујете.

– Светлосни зраци су пријатељски и имају своју личност: особине попут мудрости, ингтелигенције и доброте. Делују као да вас знају и разумеју.

– Када умрете горе ће вас сачекати виша бића која су ту да вас поздраве и да вам помогну да се навикнете на нову ситуацију. Она вас упознају и са безусловном љубављу коју не можете да схватите када сте живи

– Онда, као да је неко притисну неко дугме на космичком пројекту, гледате цео свој живот као на филму.

– И док гледате свој живот од рођења до смрти, то је као да имате посебну врсту даљинског управљача. Можете погледати овде, па тамо, премотате брзо напред, назад зум и излаз.

– Након смрти, имате прилку да пратите све путеве које нисте предузели када сте били живи па да видите шта би било да сте то предузели.

– Након што прегледате цео свој живот, добијате ново тело, које је направљено од концентрисане светлости.

– Нисте уопште забринути о томе како изгледате. С обзиром да сте направљени од светлости, немате органе, ни крв ли нешто томе слично. Немате никаквих проблема са органима, ни са тежином.

– Горе ће те срести вашег духовног водича, и иако се никада нисте срели на земљи, ви се ипак познајете. И поново сте са својом породицом и пријатељима.

– Схватате да смрт и није тако озбиљна као што се чини, јер сте вечни

 

 

Извор: Telegraf.rs /ilyke.com