Издвајамо Србија

ГДЕ ЋЕ ВАМ ДУША! У Сомбору опљачкали пакетиће које су деца из Немачке послала другарима у Србији!

Више од 300 празних новогодишњих и божићних пакетића које су деца из Немачке послала својим вршњацима у Србији пронађено је празно и разбацано уз Велики бачки канал у близини Стапарског моста у Сомбору

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сомборац Игор Боца који је ове фотографије направио на лицу места и објавио на Фејсбуку каже да не може да верује да се тако нешто десило.

– Неко је покрао поклоне од деце за децу. То је велика срамота! То су можда и неки пакетићи у виду помоћи деци слабијег материјалног стања овде у Србији. То мора изаћи на видело и неко због тога мора одговарати – оцењује Боца.

Каже и да је читав случај пријавио полицији, али да су њима практично везане руке.

– Након пријаве дошли су полицајци код мене да направе службену забелешку. Све сам им лепо испричао и када сам их питао шта ће урадити по том питању, кратко су ми рекли: „Не можемо ми ништа јер није пријављена крађа пакетића. Да је неко пријавио крађу, одмах би реаговали. Овако, нема пријаве, нема крађе“ – каже Боца.

У разбацаним кутијама од пакетића налазе се честитке деце написане на немачком језику у којима честитају Божић и Нову годину вршњацима у Србији.

Извор:Информер.рс