Србија

Хрвати питали Чеду за дрогу, а ево шта им је он рекао!

Лидер ЛДП Чедомир Јовановић гостовао је на хрватској националној телевизији, а водитељ емисије „Недељом у два“ Александар Станковић га је већ у трећем минуту без околишања питао: „Шмрчете ли кокаин и јесте ли икада?“. Ево шта је Јовановић одговорио

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ја сам део генерације у којој је незамисливо живети нормалан живот, а не проћи кроз све то. Нема журке у Београду коју не прати такав изазов. Нисам клинац који бих рекао – пушио сам, али нисам увлачио. Никад не бих направио такву врсту искорака – покушао је да се избави из небраног грожђа Јовановић.

Станковић га је поново питао да ли је пробао теже дроге:

– Ја се тога плашим. Ево, контролисани су тоалети Европског парламента и у њима су неке дроге нађене – казао је лидер ЛДП.

Ципеле и плата

Водитељ се осврнуо и на његово имовинско стање, па је подсетио Јовановића да неки коментаришу да би био добар политичар да „нема приватне фирме и луксузне аутомобиле“.- Свако има своју хипотеку. Покушавам да живим свој живот и да не повредим никога. Цели живот радим и носим ту хипотеку. Кад питате политичара – како носите ципеле које су скупље од ваше плате, како да ја вама ту објасним да живим од 500 евра и прехрањујем породицу – поново је неодре|ено одговорио Јовановић.

Вучић или кога он подржи

Он је рекао да ће Вучић „морати да се кандидује на председничким изборима“, а да ће ако до тога не дође, кандидат власти бити особа коју он подржи, односно да то може да буде само Томислав Николић.Јовановић је рекао да постоје три кључна разлога због којих, како је рекао, Николић не сме да остане на месту председника Србије.

– Николић у другом мандату је Николић који има обавезу да потпуно заустави Бриселски споразум, он је у другом мандату брат Милета из Бањалуке и нема ништа од озбиљног решавања проблема у БиХ и Николић у другом мандату је Николић који ће ојачати везе Србије с Русијом – оценио је Јовановић.

Извор: Vestionline.com