Издвајамо Свет

ЈЕЗИВА ИСТИНА, ТИХИ РАТ ПРОТИВ ЧОВЕЧАНСТВА: 7 примера који показују како нас чине глупим, несвесним да се ово дешава…

Ако желите да отмете планету, који би могао бити бољи начин да то урадите, почевши од тога да контролишете становништво без да они уопште знају да су под контролом? Несвесни да се било шта дешава, становништво се никада неће побунити.

Таква је природа отмице од стране невидљивог непријатеља, владајућих елита и њиховог тихог рата против човечанства.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У овој великој превари, пажљиво оркестрирани планови владајуће елите имају две различита циља:

Први циљ је да се превари становништво да су њихове произведене лажи, дезинформације и манипулације праве, не би ли спречили да се било шта од овога суочи са низом било каквих сметњи у спровођењу таквих планова, и да би усмерили пажњу становништва на неко друго место.

Други циљ је да унапраде свој план за тоталну глобалну доминацију, која се у суштини суочила са минималним отпором, јер становништво не зна да је било преварено првим циљем.

Мањине, као они који посећују алтернативне медије, заиста знају ово, али ради заштите, да би спречили успавану масу да се пробуди у већем броју и изазове револт, владајућа елита их систематски прави глупљим.

Ево 7 узнемирујућих примера који показују како се то дешава и шта можете урадити:

  1. Повећање затрованости

У чланку у магазину “Тиме” се тврдило да је повећање токсичности животне средине током више од 10 година допринело смањењу ИQ-а и удвостручило случајеве са сметњама у развоју, што је довело до наглог пораста, на пример, аутизма и дислексије код деце.

Ова токсичност животне средине, укључујући флуорид у води, је погоршала утицаје на повећање дрогирања код деце, што доводи до оштећења мозга.

Повећана токсичност животне средине кроз индустријско загађење, агрохемикалије, геоинжењеринг, и више лекова или вакцина које мењају свест није случајност.

Владајућа елита зна да су наша деца овде да би довели до масовног буђења које је потребно за планетарну трансформацију. Због тога владајућа елита децу види као претњу њиховом плану и мора да их заглупи.

Шта је са нето ефектима које ће ови токсини имати на децу када одрасту?

  1. Више лекова који мењају свест

И одрасли су такође све више дрогирани. На пример, повећано преписивање опиоидних аналгетика у САД је довело да озбиљне епидемије зависности.

У складу са повећањем анксиозности и депресије, антидепресиви се преписују више него икад.

Непријатељства, насиља и самоубиства су повезани са нежељеним дејствима антидепресива. Према речима др Едварда Група 716 од 100.000 војника је починило убиство због антидепресива.

То је више од оних који су погинули борећи се у рату.

  1. Превара психијатријских и дијагноза менталних поремећаја

Главни разлог за повећање дрогирања је психијатријски Дијагностички и статистички приручник (ДСМ) који се користи за дијагнозу менталних поремећаја. 1930-их године је било само 34 ментална поремећаја, а сада их има преко 370.

Из колекције симптома, сви ови поремећаји су измишљени од стране једног броја психијатара: Не постоји објективан научни доказ да подржи ове психијатријске закључке.

Нити има доказа за лекове. Узмимо случај депесије. Речено нам је да је она узрокована биохемијском неравнотежом; недостатком мождане хемикалије под називом серотонин, али нема доказа који би подржали ову тврдњу.

Да, то је превара, која се заснива на личним интересима. Запамтите, што има више измишљених менталних поремећаја, то је потребно више лекова за третман. То значи већу зараду за фармацеутску индустрију и велику владу.

Шта је са бедом и патњом које су ти умешани криминалци изазвали споредним ефектима непотребних лекова?

Ако добијете дијагнозу да сте ментално болесни, ваша основна права би вам могла бити одузета. Није вам дозвољено да видите своју децу, више нисте у могућности да гласате, губите уштеђевину…

Сматрамо да би требало да буде основно право да прихватите или одбијете лекове за себе или вашу децу.

То не би требало препустити неким државним корпоративним сарадницима који покушавају да прогурају своје профитирајуће планове до идеализма… који би требало да забране пилуле уместо пиштоља… Нема сумње, мораћемо да се боримо за ово основно право.

  1. Токсична храна

Наша храна и вода су отровне: Поред тога што нас чине тромима и замагљују ум, повећање конзумирања токсичне хране је значајно допринело повећању болести, нарочито болестима које угрожавају живот, као што је рак.

Запамтите, не ради се само о заглупљивању. Владајућа елита такође жели значајну глобалну депопулацију како би своју тиранску владавину учинила лакшом.

Размислите о токсичној брзој храни. Све што се конзумира често и дугорочно доприноси киселости организма што доводи до болести. ГМО и њихови токсични гени су такође допринели болести.

Решење како би се спречиле болести је да се алкализује организам конзумирањем природние алкалне хране која јача имуни систем и да се пије доста добре чисте воде.

Једите органску храну, јер је она без ГМО и пољопривредних хемикалија. Научите да разликујете обмањујући маркетинг где бисте могли бити преварени да купте производе који нису органски или природни.

  1. Образовни систем

… је још један план заглупљивања. Образовни систем служи за програмирање и испирање мозга младим људима да се уклопе у корпоративни план запошљавања ко зупчаници на точковима, а не третирају се као појединци са својим индивидуалним потребама.

Знамо да државни образовни систем сада деци узраста од 5 година даје наставни програм на бази испита. Претпостављамо да је мрачни скривени мотив иза овога да се деца одвоје од играња и развијања својих креативних способности.

Владајућа елита не жели да млади људи одрасту и постану веома креативни, јер они креативност виде као претњу.

Родитељи би требало да имају слободу да повуку своје дете из државног образовања и да изаберу школовање од куће, ако је то оно што они желе.

  1. Сузбијање слободе говора

Сузбијање слободе говора и политичка коректност са свим својим правилима и прописима служи да ограничи начин на који се изражавамо.

Постоји велики број подмуклих крајњих мотива за ово, што, у ствари, служи да нас заглупи. Ако масе подлегну, биће:

  1. Неспособни за критичко размишљање
  2. Лакше контролисани и манипулисани
  3. Ограничени у доношењу одлука
  4. Нездрава страна скептицизма
  5. Нетолерантији
  6. Више ће слепо прихватати власти и општи консензус маса
  7. Вероватно ће изазвати протестне нереде због помешаних мисли, осећања, емоција… као последица сузбијања слободног говора.

Да би одржали устав, задржали наше право на слободу говора, морамо се супротставити сузбијању слободи говора.

  1. Мејнстрим медији

У тихом рату против човечности, мејнстрим медији су јасна и реална опасност.

Са својим контролисаним умовима, пропагандним факторима, масе су у опасности да постану потпуно неповратни зомбији- робови, без да икада схвате скривене мотиве везане за план поробљавања.

Мејнстрим медији су крајње оружје за заглупљивање.

 

Извор: Wебтрибуне.рс