Занимљивости Издвајамо

ЈК ЖЕСТОКО ИСПРОЗИВАЛА ТРАМПА: Он је Хитлер 21. века, психопата која ће изазвати 3. СВЕТСКИ РАТ!

Јелена Карлеуша је опет решила да решава светске проблеме! Овог пута напала је председника САД Доналда Трампа упоредивши га са Хитлером због његове одлуке да забрани улазак избеглицама у Америку

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Дискриминација људи на основу њихове религије, у овом случају ‘спорна’ религија је ислам, од Трампа чини Хитлера 21. века. Холокауст треба да буде ружна прошлост читаве планете и цивилизације, која не сме никада више да се понови – написала је Јелена на Фејсбуку.

Певачица је додала да сматра да је својом одлуком Трамп поручио да су сви заправо муслимани лоши.

– Ако на то додамо лицемерје у ком Трамп наводи да ће се борити против ИСИС-а тако што ће наставити са слањем америчке војске у исте те исламске земље, поставља се питање, а ко ће штитити исламске земље од Американаца.

– Трамп уводи читаву планету у хаос и плашим се, као грађанин, да је ово пут без повратка уколико се Трампу хитно не прогласи импичмент. По мом мишљењу, претходни председници су били лоши по Балкан, по муслимане, по ове и оне… али овог психопату сви заједно треба да зауставимо уколико не желимо трећи светски рат – додала је Карлеуша.

Извор: Информер