Издвајамо Србија

КРЕНИ, СТАНИ ПА СЕ ВРАТИ: Ево како је Вучићев предизборни воз, скренуо пажњу са Харадинаја и освојио политичке поене…

Фото: Јутјуб

Пре два месеца Влада Србије повукла је жандармерију са административне линије са АП КиМ. Та вест прошла је малтене неприметно у режимским медијима, али су српски становници дуж административне линије где преовлађују Шиптари итекако осетили њихов одлазак.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Образложење Владе у случају повлачења жандармерије са административне линије са АП КиМ, било је да су потребнији на граници са Републиком Српском и БиХ, што је неистина.Да замаскирају одсуство жандармерије, Влада је послала припаднике војске Србије. Припадници војске Србије немају овлашћења као што их је имала полиција, па тако за сваки прекршај, односно напад Шиптара на Србе, морала је да се чека војна полиција, у супротном војник који би реаговао касније би одговарао а Шиптар би прошао без икаквих последица.

Прво, жандармерија је далеко потребнија најпре на Косову и Метохији, али како смо ми суверена држава само на папиру тако и на Космет може да уђе само онај кога пропусте шиптарски окупатори.

Српску полицију, војску, српске институције и све оно што је носило префикс СРП на Космету почела је да укида претходна власт, а наставила садашња потписивањем Бриселског споразума.

Повлачећи се тако са Космета, подржавајући шиптарске изборе , ова власт је легализовала шиптарску државу. Они наравно могу да глуме великосрбе пред сваке изборе, и да настављају да понављају да неће признати Косово, али Косово су већ признали. Остаје једино да нађу начин да оправдају то признање или да унедоглед негирају очигледно, остављајући тај вакум простор између, шиптарским сепаратистима да се утврде и заузму још боље позиције.

Дакле, након што су повукли све ове потезе, укључујући и последње где су српску имовину предали у руке терориста. Тачније Трепчу, Газиводе, Телеком, дакле имовину коју стручњаци процењују на преко 200 милијарди евра, чија отимачина није само замаскирана лажним атентатима и ванредним стањима, него је још представљена као успех, јер ето могло је и горе. Па куд и како горе???

Након свега, они у дослуху са шиптарским сепаратистима са којима ова власт итекако сарађује, инсталирају једну најмању руку богохулну композицију да крене пут српског Космета…

Е ту креће заплет!

Вучић прати путању воза, „сазнаје“ (тек тада?) да Шиптари планирају да нападну воз, а да Европска унија, она у коју му хоћемо пошто пото да уђемо, неће реаговати, већ ће дозволити да нас Шиптари казне за провокацију (провокацију?) тако што ће побити на десетине Срба.

Значи, Шиптари ће ризиковати свој повлашћени статус који имају код Запада који их не цима због понеког пребијања Србина, запаљене куће и слично, па ће дићи улог и минирати воз!

Ово није фикција већ режимска теорија, вест коју су објавили сви домаћи медији.

Након тих „сазнања“, Вучић да би спасао Србе одмах наређује враћање воза за Београд. Ту се по дифолту активирају дежурне баба-жваке попут Вулина који крећу са похвалама јер је Вучић спасао животе Срба, само брзом реакцијом и мудрошћу и сличне небулозе.

Само седам дана раније Шиптари су каменовали аутобусе са Србима повратницима, затим неколико десетина Срба било је завејано и апсолутно нико се није обазирао на њих. У децембру је нападнуто више од 30 Срба на Космету којима је уништена и имовина, нико није реаговао.

Затим да ситуација не прође тек тако, активирају се поједини напредни Срби у Косовској Митровици који навлаче остале Србе да изађу на улицу како би показали некоме да желе слободу кретања. Питање је само коме?

Влади Србије- оној која им је укинула ту слободу, и која се сети тих Срба само кад треба да се продају по ко зна који пут и када се укључује у изборну кампању?

Европској унији, која је наредила властодржцима у Србији да се повуку са Космета, да се Срби обесправе, која са одобравањем гледа како шиптарски терористи убијају Србе и дан данас?

Или можда Шиптарима?

У читаву гунгулу укључује се Томислав Николић, мучени председник који још чека одлуку премијера хоће ли га подржати да се још једном кандидује, он оштро протестује што су Шиптари мало запретили а Вучић вратио воз да спасе животе. Љутит, он најављује војску на административној линији, ваљда му још нико није казао да је војска већ доле, само нема никаквих овлашћења и не сме да уђе на Космет.

Да шоу буде већи, сам Николић је пре неколико дана одбио да иде на Космет уз образложење да му вређају сараднике! Да ли је уопште Николић Томислав свестан изговореног и својих поступака или од предизборног лудила више не зна ни шта прича?!

Но, епилог свега је то што су сви они медији који су прећутали повлачење жандармерије са административне линије са АП КиМ, сада заграјали да је на исто место стигло неколико јединица САЈ.

Тихо повуку неколико стотина припадника жандармерије, а затим бучно пошаљу четири возила са припадницима САЈ-а!

А то што је Харадинај пуштен и што је наставио да се слободно шета Европом, под заштитом Вучићевих пријатеља из Европске уније, ником ништа!

Воз појео вест! Воз на ком пише Косово је Србија, неколико припадника САЈ- а који чувају Вучићеву границу са Косметом, Рама који најављује да ће Срби на Космет ускоро моћи само као туристи аутопутем који ћемо ми изградити од пара које је Вучић узајмио у наше име од Арапских Емирата.

 

Извор: Весна Веизовић,ВасељенскаТВ