Издвајамо Србија

КРИСТИАН КАХРС БРУТАЛНО УНИШТИО ВУЧИЋА: „Није ми јасно шта хоће овај Вучић, прихватио је услове…“

Гост емисије „Интервју“ био је господин Кристиан Кахрс, норвешки новинар и бивши мајор НАТО снага на Косову и Метохији, који је од Срба јавно затражио опроштај због зла које је НАТО нанео нашем народу током и после бомбардовања 1999. године.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Господин Кахрс наводи, да му је било лепо као војнику, имао је плату, храну и леп живот, док је био НАТО глобалиста.

Стигао сам на Ливадице 16 фебруара 2001 године, тада је био случај „Ниш експрес“ где је албански терориста Флорим Ејупи са својом терористичком екипом чекао аутобус а пре тога су поставили бомбу на пут, тада је погинуло 12 Срба, каже бивши НАТО официр.

После тога сам радио као новинар на Косову, али ни дан данас не могу да заборавим мирис тела, гума и метала на Ливадицама, 12 људи је погинуло и ја сам тог дана почео да мислим шта се дешава, шта смо радили тамо, зашто смо правили рат, али нисам отишао у јавност и чекао сам још 10 година, све до фебруара 2011 године, када сам као новинар радио причу о породици Масловарић, која је протерана из Норвешке у Београд. Кренуо сам из свог стана на Новом Београду и код Студењака сам почео да плачем, осетио сам огромну одговорност, зато што сам био тако наиван НАТО глобалиста и због тога што сам био арогантан за западне вредности. Резултат свега тога је да сам 24 марта 2011 године отишао на РТС, где сам се појавио у „Јутарњем програму“ и упутио јавно извињење српском народу, каже господин Кахрс.

Још увек имам свој сајт „Sorry Serbia“ на којем иде антиглобалистички правац, јер ја сам Хришћанин и верујем у Господа Исуса Христа, да је мој спаситељ, јер он је дао пример на мени а онда је дошао ред на мене да тражим опроштај, можда и неки други људи који су исто радили прате мене, наводи Кристиан.

Он се дотакао и теме погрома Срба 17 и 18 марта  2004 године, наводећи да је норвешки контигент био северно од Брстине и да је његова дужност била да брани Чаглавицу, где је посебно истакао свог пријатеља Свена, који је убио неколико Албанаца и учинио све као и још неки војници да спасе српске али и норвешке животе.

Господин Кахрс каже да има велико поштовање према српској полицији и војсци, али да се у све умешала политика. Мени није јасно како ваш премијер Вучић, може да дозволи приступ НАТО-у, не могу то да разумем, јер је због истих разлога избио рат, јер је НАТО тражио слободно кретање кроз територију Југославије, без икакве криминалне одговорности а сад је Вучић то исто прихватио, исти услов који је довео до рата 1999 године, није ми јасно шта хоће овај Вучић, каже бивши НАТО мајор.

Препоручујемо да погледате цео интервју и сазнате више о  злочинима над Србима на Косову и Метохији, како људима открити праву истину о дешавањима на Косову, о борби између хришћана и муслимана, о проблемима мигрантске кризе, о усвајању деце од стране хомосексуалаца и склапању хомосексуалних бракова, о геополитичкој ситуацији у свету, али и о бројним другим занимљивим темама.

 

Извор: Србија јавља