Занимљивости Издвајамо

НАЈЕЖИЋЕТЕ СЕ: Дао је ћерку на усвајање, а 24 године касније Бог их је на невероватан начин поново спојио… (ВИДЕО)

Вил Расел је био клинац кад је добио дете. Због проблема са алкохолом је одлучио да малену Ејми да на усвајање како би добила квалитетнији и бољи живот са неким другим људима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Много година касније Вил се пријавио за волонтера у центру који помаже бескућницима и социјалним случајевима који немају средства за основне потребе.

У јулу 2013. Ејми се свим снагама трудила да пронађе своје биолошке родитеље. Успела је да пронађе блиске рођаке, а потом и број телефона свог оца. Дуго се двоумила, али је скупила храброст и позвала биолошког оца.

Прошло је 24 године откако су се Вил и Ејми растали, а онда је Вил добио позив. Био је спреман да се види са њом.

Испричао јој је зашто ју је дао на усвајање и са каквим личним демонима се борио. На крају разговора Вил је објаснио да би било најбоље да се виде сутрадан и рекао јој је да мора да иде да ради у центру за бескућнике. Како се испоставило невероватним сплетом околности – и Ејми је радила управо тамо.

Ејми и Вил волонтирали су у истој установи, али на различитим местима и никад се нису упознали. Како је објаснила Ејми: „Ово није случајност, постоји разлог зашто се све овако десило“.
После 24 године отац и ћерка су поново уједињени.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

 

Извор: Курир.рс