Србија

НАЈНОВИЈА ВЕСТ! Србија добија још 12 МИГОВА!

После набавке шест “мигова 29″, који би ускоро из Русије требало да стигну у нашу земљу, државни врх Србије завршава преговоре и о куповини још 12 најасавременијих “мигова”. Обе понуде за набавку нових 12 „мигова 29“ које се тренутно разматрају подразумевају максимално повољне услове.

 

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према сазнањима једног београдског дневног листа у Београду али и Москви, Србија је на само корак од уговарања новог веома повољно војнотехничког аранжмана.

Поред понуде из Русије, разматра се и могућност аранжмана са Белорусијом.

– Држава је одлучна да војну авијацију Србије подигне на највиши ниво. Уз шест најасавременијих “мигова 29″, који су већ набављени и који ускоро стижу у нашу земљу, нових 12 авиона ће од Србије направити озбиљну војну силу у целом региону. Ти “мигови 29″ нама нису потребни да бисмо било кога нападали, већ да сачувамо мир и безбедност. Када будемо имали више од 20 моћних “мигова”, нико неће смети ни да помисли да нападне Србију – подвлачи извор.

– Цена о којој се прича је далеко нижа од тржишне. Као што смо у децембру од председника Путина добили на поклон шест “мигова” за које плаћамо модернизацију и наоружање, тако је и сада у оптицају пријатељски, братски аранжман – наводи извор.

 

Извор: Telegraf.rs/Vestionline