loading...
Здравље Издвајамо

НЕМАЧКИ САВЕЗНИ СУД ПОТВРДИО: Не постоји вирус малих богиња, наука је 50 година обмањивала човечанство!

Не постоји вирус малих богиња, потврдио Савезни суд Немачке! Наука је пет деценија обмањивала човечанство!

Вакцина против морбила (компонента ММР вакцине) донела више штете него користи!

Престижни берлински Институт “Роберт Кох”, занемео!

“Проф.др. Анетте Манкертз, вођа националног института за богиње на Роберт Коцх Институт-у, признала је важну чињеницу да се вакцинацијом против богиња повећао број случајева оштећења вакцинацијом, као и зашто и како ММР вакцина изазива аутизам.

Др.Манкертз је признала да “вирус малих богиња“ садржи ћелије с типичним компонентама (рибозомом). С обзиром да вакцина против малих богиња садржи ћелије „целих богиња“, ова вакцина садржи сопствене структуре. То објашњава зашто вакцина против малих богиња чешће изазива алергијске и аутоимуне реакције него друге вакцине.

Вештак, професор Подбиелски, навео је у неколико наврата да је тврдња РКИ о рибозому у вирусу малих богиња побијена.

У процесу је уведено у записник и то да, највећи немачки научни ауторитет у области заразних болести, Роберт Коцх Институт (РКИ), и поред његове правне надлежности није успео да тестира наводни вирус малих богиња. РКИ тврди да су направили интерне студије о вирусу малих богиња али одбијају да објаве резултате.“

Савезни суд је одлучио: коначно смо добили процес „Мале богиње“!

Савезни суд Немачке је одлучио а цивилни сенат савезног суда потврдио пресуду врховног суда, донесену у Штутгарту 16.02.2016. “Не морам да исплатим 100.000 евра које сам понудио оном ко ми да научни доказ да постоји наводни вирус малих богиња. Уз то, тужилац је дужан да сноси трошкове суђења”, објаснио је др Стефан Ланка, немачки биолог и вирусолог који је провео више година у судском спору са ауторитетима доказујући своје тврдње.

У судском процесу учествовало је 5 стручњака који су прегледали научне резултате. Свих 5 стручњака на челу са др Андреасом Подбиелским су једногласно утврдили да, ни једна од 6, на суђењу приложених публикација, не доноси научни доказ о постојању вируса богиња.

Генетски оповргнута тврдња егзистенције

На суђењу су приложени резултати о истрази тзв. генетског отиска прста наводног вируса богиња.

Две признате лабораторије, међу њима највећи и водећи генетски институт, неовисно једни о другим дошли су до идентичних резултата.

Резултати су доказали да су, свих 6 публикација у процесу “малих богиња” биле погрешне, као и да сви вирусолози када је реч о богињама, до дана данашњег нису били у праву.

Погрешно су протумачили нормалне саставне делове једне ћелије за саставни део наводног вируса богиња. На основу те грешке су током деценије, колико је трајао један концензус, нормални ћелијски саставни део представљали као саставни део наводног вируса богиња.

Аутори и сви други учесници 6 публикација нису приметили ову грешку јер би повредили фундаменталну научну обавезу, „леге артис“ – интернационална дефиниција по којој наука ради. Они нису спроводили никакве контролне експерименте. Извршењем контролних експеримената би заштитили и ауторе и човечанство ове значајне грешке.

Та грешка је постала основа за веровање у постојање свих вируса као узрочника болести!

Судски вештак, др Подбиелски, је на захтев суда потврдио да ни један аутор није спровео контролне експерименте. Врховни суд у Штутгарту је 16.02.2016 опозвао погрешно донешену оптужбу са прве инстанце, повукао тужбу и притом се позвао на централну изјаву др Подбиелског у вези 6 публикација.

Тужителј је покушао жалбом савезном суду да покрене нови случај на врховном суду. Као образложење је изложио своју субјективну и фактички погрешну перцепцију о самом току суђења у Штутгарту, као и тврдњу да наше ознаке и називи о фактима богиња представљају опасност по опште здравље људи.

Та тврдња тужитеља је јасним речима суда одбачена. Тиме је савезни суд потврдио пресуду врховног суда, од 16.02.2016.

Закључци

Шест публикација достављених у процесу су главне публикације за процес „богиње“. Пошто је доказано да поред ових шест публикација не постоји ни једна публикација којом је наука покушала доказати постојање вируса богиња, све националне и међународне изјаве везане за инфективност богиња, корист и ефективност вакцине против богиња, су повучене с правним основом.

Проф.др. Анетте Манкертз, вођа националног института за богиње на Роберт Коцх Институт-у, признала је важну чињеницу да се вакцинацијом против богиња повећао број случајева оштећења вакцинацијом, као и зашто и како ММР вакцина изазива аутизам.

Др Манкертз је признала да “вирус малих богиња“ садржи ћелије с типичним компонентама (рибозомом). С обзиром да вакцина против малих богиња садржи ћелије „целих богиња“, ова вакцина садржи сопствене структуре.

То објашњава зашто вакцина против малих богиња чешће изазива алергијске и аутоимуне реакције него друге вакцине. Вештак, професор Подбиелски, навео је у неколико наврата да је тврдња РКИ о рибозому у вирусу малих богиња побијена.

У процесу је уведено у записник и то да, највећи немачки научни ауторитет у области заразних болести, Роберт Коцх Институт (РКИ),и поред његове правне надлежности није успео да тестира наводни вирус малих богиња.

РКИ тврди да су направили интерне студије о вирусу малих богиња али одбијају објавити резултате. Хвала на лојалности и солидарности свима који су ову победу процесу “богиње“ учинили могућом.

 

др Стефан Ланка и Wиссенсцхафт-Плус Теам.

Извор: Дер БРД-Сцхwиндел
Бр акта: БГХ Актензеицхен ЗР И 62/16

Превод: Дијана Талић / Јасна Јовичић
Објавлјено у Васелјенска ТВ
За Вакцина.инфо приредила: Драгана Баша

loading...