Спорт

Невероватна исповест Новака Ђоковића пред српским новинарима: Многе хејтере ће бити срамота после ових његових речи (ВИДЕО)

Српски тенисер емотивно се обратио српским представницима “седме силе“ у Мелбурну

Ђоковић је имао посебно јаке речи на крају. Дао је поруку после које ће се запитати многи који га критикују, као и онима који ликују после његових успеха, а нажалост, има их.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Истакао је и да га притисак јавности не дотиче, да је он ковач своје среће, а да остали, уз дужно поштовање, могу да наставе да спекулишу, мисле, претпостављају, предлажу…

– Живимо у таквом друштву где се потенцирају ти успеси рекорди, константно се врши тај притисак, али у принципу мене то све мање и мање мене то дотиче, јер некако, ја сам кројач своје судбине и трудим се да живим живот према тим уверењима, ставовима и филозофији.

– Једноставно, ја се бринем за себе и радим оно што је у мојој моћи да обогатим свој живот каквим год садржајем, а то што ће други спекулисати, мислити, претпостављати, предлагати… то су, с поштовањем, наравно, њихова мишљења, и не желим да будем заробљен у томе – закључио је Ђоковић.

Послушајте и сами како је Новак то рекао са посебном емоцијом у гласу:

Извор: Telegraf.rs