Занимљивости Издвајамо

НЛО СЕ ПРИБЛИЖИО МКС: НАСА одмах прекинула директан пренос са ИСС-а када се у кадру појавио огроман, наоружан НЛО!

Масиван НЛО појавио се у живом преносу на камерама НАСА- иног сателита.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се наводни НЛО приближио Међународној свемирској станици, НАСА је одлучила да прекине пренос из свемира, што је изазвало бес код НЛО верника.

НЛО ловци тврде да је то коначан доказ да у нашем простору заиста обитавају ванземаљски облици живота.

НЛО ловци који прате Међународну свемирску станицу (ИСС) оптужили су НАСА-у да је намерно исекла директан пренос са ИСС-а јер жели да сакрије доказе о постојању ванземаљских облика живота.

НЛО ловац, Скот Ц. Воринг који је након анализе написао на НЛО Даилy ово:

„Видео показује наоружани НЛО у даљини. Доказ да НЛО заиста постоји је и чињеница да сунчева светлост која када га обасјава он почиње да светли и то не пре него што он пређе у плави део екрана.

Имам утисак да ће јавност поводом овога све мање веровати НАСА и у то да ванземаљци не постоје. Њихов циљ је да прикупе све обавештајне податке а да се јавности даје „кап по кап“, како би се њихова знатижеља задовољила.

Овај видео снимак јасно показује да се светлост одбија од конструкције овог неидентификованог летећег објекта и омогућава да се он види у простору.

Све већа осветљеност овог објекта услед рефлексије сунчевих зрака показује да је ово прави НЛО начињен највероватније од неке врсте метала и да се веома приближио Међународној свемирској станици!“

Иначе овај снимак временски је садржаја од три дана:

 

Извор: Vestinet.rs