Издвајамо Србија

НСПМ: Вучић зауставио воз и показао да се суверенитет Србије простире до Копаоника, одакле почиње Велика Албанија!

Вучић држао конференцију за новинаре мање од 10 минута – “Наредио сам да воз прекине пут у Рашкој, јер косовске власти не дају преко Јариња”

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“Приштина је послала специјалне снаге полиције и јединице РОСУ на Јариње како би ухапсила машиновођу, па сам наредио да се воз заустави у Рашкој”, рекао је Вучић поводом још једног понижења које је нанео српском народу и Србији.

Вучић је такође заказао и седницу Бироа за координацију служби безбедности. Воз који је из Београда кренуо за Северну Митровицу већ више од сат времена стоји у Рашкој. Ђурић је напустио воз још у Топчидеру, а у Рашкој је воз напустио и његов пулен Миша Вацић.

Тачијева полиција је контролу над севером Косова успоставила први пут након потписивања Бриселског споразума од стране Владе Србије, коју су предводили Вучић и Дачић. Тада је на јарињу од стране Београда саграђена “граница између Србије и Косова”, коју сада контролишу снаге лажне државе Косово.

Симболичном завршетком путање воза који је из Београда кренуо за Косовску Митровицу у Рашкој, Вучић и Ђурић су брутално понизили државу и пред целим светом показали да се суверенитет Србије за време њиховог мандата простире до Копаоника, одакле почиње Велика Албанија.

Премијер Вучић је, поводом ситуације са возом који је из Београда кренуо ка Косовоској Митровици, и евентуалним безбедносним претњама као и могућношћу да воз не прође границу која је 2013. године од стране његове власти саграђена између централне Србије и Косова, заказао хитну ванредну конференцију за новинаре.

 

Извор: НСПМ