Занимљивости Издвајамо

Потребни КАНДИДАТИ за ПОСАО из снова: За 3 фотографије добићете 61.200 евра, а ово су једини УСЛОВИ…

Компанија за организацију крстарења тражи “професионалног” човека за одмор, чији ће једини задатак бити да објави три фотографије на Инстаграму током три крстарења по свету, а за то ће га платити 61.200 евра.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Кандидат који добије посао у компанији “Роyал Цариббеан Интернатионал”, добиће плаћена три крстарења током тронедељног стажирања, а једини посао биће да их документује на друштвеним мрежама.

Током сваког крстарења мора свакодневно да објављује три фотографије, преноси Индеx.хр.

У правилима што фотке требају приказивати стоји: море, луке, хоризонт, бродске просторе, невероватна искуства на копну и води те невероватне особе.

Невероватна особа може бити неко са брода са занимљивом причом, члан посаде са јединственом улогом или неко са обале кога сретну током крстарења. Током сваког крстарења запослени ће морати да оде и на три копнене екскурзије.

Кад је реч о објавама, напомиње се да треба да се позову други корисници Инстаграма да напишу своја искуства или препоруке, шта би то требало видети током крстарења.

Такође би требало да направе видео снимак са крстарења. Успешни кандидат ће у прве три недеље да заради око 3.500 евра, а плаћени ће му бити сви трошкови смештаја и хране.

“Роyал Цариббеан” прима пријаве од јуче, искључиво путем Инстаграма. Како кажу, траже “изванредног истраживача” који ће документовати њихова путовања.

Наиме, истраживање које су спровели, показало је да 48 одсто путника проучава друштвене мреже пре путовања, а њих 34 одсто рекло је да никада не би отпутовали на путовање пре провере друштвених мрежа.

Важност интернета у планирању путовања посебно је наглашена међу младима од 18 до 24 године, јер је чак 51 одсто њих рекло да се у планирању путовања ослањају на друштвене мреже. Трећина их је рекла да им је главни извор информација Инстаграм.

Када је реч о кандидатима који ће се јавити, компанија ће свог запосленог изабрати на темељу физичког изгледа, способности причања прича и оригиналности на Инстаграму.

– Наша крстарења пуна су изванредних тренутака и надамо се да ћемо наћи талентовану особу која ће их лепо препричати и ухватити њихову јединственост – рекао је директор компаније за Велику Британију Бен Боулдин.

Ако мислите да имате све што они траже, објавите своје најимпресивније искуство с путовања на Инстаграму и тагујте @РоyалЦариббеанУК а затим ставите хаштаг #ЕxтраординарyЕxплорер – и чекајте свој позив!

 

Извор: Телеграф.рс