Издвајамо Свет

ПРЕДВИДЕО ЈЕ ТРАМПОВУ ПОБЕДУ И ЈОШ МНОГО ТОГА: Сад има ново предвиђање, још шокантније од ПОБЕДЕ!(ВИДЕО)

Човек познат и као „Видовити професор“ због тога што је тачно предвидео резултат свих председничких избора у САД од 1984. укључујући и изборе 2016. сада има ново предвиђање.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он, наиме, предвиђа да ће Доналд Трамп бити опозван након позивања на одговорност (импичмент).

– Постоје велике шансе да ће се Трамп суочити с импичментом – рекао је Алан Лихтман у једној тв емисији.

Лихтман који на Америчком у ниверзитету у Вашингтону предаје политичку историју, тврди да користи властити систем од 13 “тачно-нетачно” тврдњи како би проценио да ли ће садашња странка на власти задржати позицију у Белој кући.

У сваком случају, када се ради о његовом превиђању Трамповог импичмента, он каже да је оно засновано на његовом инстинкту, пише Си-Ен-Ен.

Пре свега, током читавог живота он се поигравао на ивици закона. Водио је илегалну добротворну организацију у Њујорку. Незаконито је дао прилог кампањи кроз ту добротворну организацију. Користио је добротворну организацију како би намирио властити пословни дуг.

Он се суочава с оптужбама на основу прописа о рекетирању и корупцији – рекао је Лихтман.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

На констатацију новинара да оптужбе никада нису доказане пред судом и питање зашто очекује импичмент кад су републиканци већина у оба дома парламента, одговорио да и републиканце Трамп чини нервознима.

– Он је неконтролисани пуцач. Нико не зна у шта он стварно верује или шта мисли. Њега се не може контролисати. Већина републиканаца би више волела Мајка Пенса, апсолутно предвидљивог, лојалног, конзервативног републиканца – рекао је Лихтман.

Извор:Београд.ин