Здравље Издвајамо

РЕЦЕПТ РУСКОГ ТРАВАРА: Излечите чир на желуцу за само 7 дана

У једном руском часопису децебра 1999. године изашао је чланак познатог руског травара Г.И. Глубоког: Заборављени Хипократ и лечење биљкама. У њему је дат рецепт патентираног средства за лечење стомачних инфекција попут дијареје, дизентерије, колере, упале слепог црева, салмонеле…

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

За то вам је потребно да у кућну апотеку сврстате само кору од нара.

Ево како да га припремите!

Припрема: Однос сувих кора нара и кључале воде је 1:20. У претходно угрејану топлу шољу или чашу ставите 10-12 грама сувих кора нара и прелијте их са 200 мл кључале воде. Покријте тацном. Оставите да одстоји 25-30 минута, па после тога попијте. Коре не бацајте!

Чим попијете чај, лечење је почело.

Примена овог лека је за сваку болест другачија.

За излечење за 5 сати од дизентерије, дијареје, салмонелозе, тифуса, колере, акутног апендицитиса (запаљења слепог црева), лек треба конзумирати на следећи начин:

Након што одстоји 25-30 минута, треба да се попије пола шоље чаја, који не треба да цедите. Поново поклопите тацном. Ако после 10 минута осетите олакшање и вама је боље, значи да је у питању обични пролив и његово лечење је завршено.

Ако после 10 минута нисте осетили побољшање, значи да је код вас у питању дизентерија, или дијареја, или тифус, или салмонелоза, или колера. Потребно је да останете у кући и након 3 сата попијете преосталу половину шоље. Процес лечења наставља се и у наредна три сата, а оздрављење настаје након 5 сати од почетка лечења.

За излечење за 7 дана од чира на желуцу, чира на танком цреву, колитиса (запаљења дебелог црева), дисбактериозе црева, потребно је да суве коре нара конзумирати на следећи начин:

Након што одстоји 25-30 минута, чај можете попити. У току дана попијте половину (90-100мл) 4 пута, у приближно једнаким порцијама и у приближно једнаким временским размацима, по 20-25 мл. Почните са конзумирањем ујутро на празан стомак, након буђења, а последњу, четврту дозу, пред спавање.

Не треба га пити сваког дана, већ сваког другог, то је довољно за комплетно излечење. Ако желите да наставите са третманом, због сигурног излечења чира желуца, то можете да учините после направљене паузе од 7 дана после првог третмана лечења.

Напомена: За време лечења не смете да конзумирате алкохол.

Извор:Народна медицина/Опанак.рс