Издвајамо Свет

РУСКИ АСТРОНОМ УПОЗОРАВА – ПЛАНЕТА ЈЕ У ОПАСНОСТИ: Фрагмент НИБИРУ-а ће ударити у ЗЕМЉУ у фебруару!

Фото: Јутјуб

Неидентификовани објекат јури ка Земљи, а руски астроном каже да је то фрагмент Нибируа. Астрономи тврде да мистериозни објекат, назван 2016 WФ9, изгледа изузетно мрачно и нерефлектујуће. Поред тога, објекат има непознато порекло. Али, Нибиру је само мит, зар не?

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

25. јануара, астеорид величине аутобуса, назван 2017 БX, прошао је поред Земље брзином од 26.700 км/х. Како се испоставило, две недеље раније, 9. јануара, огроман свемирски камен (2017 АГ13), величине зграде са 10 спратова, прошао је између Земље и Месеца дупло брже од астероида 25. јануара 2017. година.

Према речима стручњака, ни један од та два свемирска предмета није представљао никакву опасност за човечанство, иако нисмо били у могућности да их откријемо на време.

То покреће нека озбиљна питања.

Астрономи су се оправдали рекавши да што је мањи свемирски камен, теже га је уочити на време. Али реалност је другачија, и много научника се слаже у томе да једноставно немају довољно технологије да открију предмете близу Земље.

Поред тога, астрономи кажу да имамо  горући доказ да би се велика катастрофа могла догодити у било ком тренутку, без упозорења. Треба само да се осврнемо на неколико година. 15. фебруара у 9:20х по локалном времену, велики метеорит је експлодирао на небу над људским градом Чељабинск, јужно од Урала. То је био други најинтензивнији метеорски догађај у Русији, иза Тунгуске експлозије 1908. године и направио пустош на више од 2.000 квадратних километара сибирске тундре.

Ипак, сви ови астероиди и метеорити могу бити безначајни у односу на наводни масивни свемирски камен који се креће ка Земљи. Астроном каже да би огромни астероид могао да се судари са нашом планетом у фебруару, уништавајући градове и изазивајући цунамије. Али овај масивни свемирски камен није нормалан астероид, а руски астроном тврди да то није ништа мање него фрамгент митске планете Нибиру.

Предмет који је у питању је познат као 2016 WФ9, и он јури ка Земљи, а прати га НАСА.

Чудно, НАСА још увек не зна шта је тачно тај предмет. Једино што знамо је да ће промашити Земљу, пролазећи на удаљености од скоро 52 милиона километара, 25. фебруара.

Међутим, руски астроном др Дјомин Дамир Закарович је рекао да свемирска агенција није у праву.

Др Закарович упозорава да би се мистериозни предмет могао сударити са нашом планетом 16. фебруара, изазивајући катастрофалне цунамије и изазивајући да мора на планети прокључају.

Осим тога, руски астроном упозорава да мистериозни предмет долази са планете Нибиру, такође назване и Планета X, на ивици сунчевог система.

Говорећи о мистериозном предмету који јури ка Земљи, др Закарович је рекао:

“Предмет који зову WФ9 је напустио Нибиру систем у октобру, када је Нибиру почео да се окреће око Сунца супротно од казаљке на сату. Од тада НАСА зна да ће он ударити у Земљу. Али они говоре људима сада. Сви смо у опасности.“

Међутим, НАСА је рекла да се овај предмет не сматра претњом.

Др Захарович се не слаже: “Није могуће да они не знају истину. Видели смо податке! НАСА вероватно зна зону утицаја. Ја не знам. Сви смо у опасности.“

Говорећи о загонетном предмету названом WФ9 НАСА је рекла: “2016 WФ9 ће се приближити Земљиној орбити 25. фебруара 2017. године. На удаљености од скоро 52 милиона километара од Земље, тај пролазак неће бити нешто близу. Путања 2016 WФ9 је добро схваћена, а предмет није претња Земљи у догледној будућности.“

Заменик главног истраживача Џејмс “Гербс“ Бауер у НАСА-иној лабораторији је рекао: “2016 WФ9 би могао да има порекло комете.“

 

Извор: Wебтрибуне.рс