Издвајамо Србија

ШЕШЕЉ: Путинов и Трампов договор може Републику Српску, Црну Гору, Крајину и Македонију припојити Србији! (ВИДЕО)

Шешељ изјавио да више од пола Србије не жели у ЕУ.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Власт нас упорно гура у Европску унију, иако је преко 50% грађана против тога.

Бугари и Румуни не живе боље напротив, и даље живе горе од нас а већ су одавно ушли тамо.

Румунију су еколошки упропастили да се не може 100 година опоравити, тамо отварају руднике уљних шкриљаца, што потпуно девастира природну средину.

У Европској унији не постоји економска стабилност, тиме могу да се похвале само Немачка и земље Бенелукса, онда евентуално Аустрија, Чешка и Мађарска и то је све, а код осталих је криза.

Ми морамо да се одрекнемо ЕУ и кренемо у интеграције са Русијом, у све облике источноевропских и евроазијских интеграција, јер тамо постоје неограничени ресурси природних богатстава, све што нам је потребно можемо купити јефтино, а можемо продати све што произведемо. Међутим код нас још постоје лобији, који нас упропашћавају, посебно тај увознички лоби који форсира увоз хране са Запада и тако се уништава наша пољопривреда.

Власт уништава привреду и пољопривреду Србије, тако што увознички лоби обара цене страних производа док не угуши домаћег произвођача и онда подигну цене.

Ја бих као министар финансија то решио, тако што бих свим тим фирмама које се баве увозом хране стално слао инспекције и кажњавао шта год се нађе неисправно, дискретно бих им саветовао да се окану меса, млека, да нам не увозе месо старо 20 година, кад ми имамо своје.

Очигледно је да ће Трамп чим дође на функцију почети преговоре са Путином о подели интересних сфера, а ми морамо имати своју заштитницу, која ће рећи Косово, Војводина, Рашка остају у Србији, не дирајте Републику Српску треба да се уједини са Србијом, треба Црна Гора да се врати српству, треба да се заустави отимање Македоније и да се обнови питање Републике Српске Крајине.

Погледајте видео:

https://youtu.be/Z5J0tC4izUc

 

Извор: Србија јавља