Издвајамо Србија

ШЕШЕЉ УЗВРАЋА ХРВАТСКОЈ ПРЕДСЕДНИЦИ!Ево шта јој је поручио..

Војислав Шешељ, одговарајући на прозивку Колинде Грабар Китаровић да је фашиста, поручио да шефица хрватске државе „у заносу не зна шта прича“ и да ће морати неке ствари да јој објасни кад дође у Загреб

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Лидер српских радикала Војислав Шешељ тврди да је хрватска председница Колинда Грабар Китаровић, која га је оптужила да је фашиста, страховито глупа и да може само да му „попуши радикалски ку*ац“!

Китаровићева је претходно изјавила да у Хрватској нема усташтва ни фашизма, за разлику од Србије, где у парламенту чак 21 посланик верује да је западна српска граница на линији Вировитица-Карловац-Карлобаг, чиме је индиректно алудирала на радикале.

Одговарајући на ову прозивку, Шешељ каже за Информер да се Колинда мало више занела, те да ће јој радо и натенане у Загребу „отворити очи“.

Пљувачина Срба

Хрватска председница, иначе, гостовала је у емисији „Иза завесе“ и већину времена искористила је да пљује по Србима и Србији.

– У Хрватској нема усташтва и фашизма, за разлику од српског парламента, где двадесет један посланик тврди да је западна граница Србије на линији Вировитица-Карловац-Карлобаг. Чак је и њихов председник на једном скупу у Сарајеву изјавио да је то озбиљан политички проблем – устврдила је Китаровићева, која је још једном искористила прилику да јавно похвали усташку политику Фрање Туђмана (?!).

Највећи усташа

Фрањо Туђман је највећи усташа у новијој историји, он је од Срба направио грађане другог реда

– Политика Фрање Туђмана је нешто највредније, јер је промовисала заједништво синова усташа и партизана, на којем Хрватска почива… – одвалила је Китаровићева, не пропуштајући прилику да оштро критикује и обележавање Дана РС у Бањалуци рекавши да је реч „не само о великом фалсификату већ и о чистој провокацији“?!

Шеф радикала Војислав Шешељ, на другој страни, истиче да се Китаровићева опет мало више занела.

– Колинда је лепа и, нажалост, јако глупа. То што се она поноси усташама, а нас оптужује за фашизам, па то само доказује да је она велика глупача! – истиче Шешељ за Информер, и у свом стилу поручује хрватској председници:

– Драга Колинда, можеш само да ми попушиш радикалски ку*ац! Биће ми задовољство да ти то омогућим првом приликом, чим дођем у Загреб. А ако ти се жури, дођи одмах код мене, до центра српског Земуна…

Нисам фашиста

Према његовим речима, српски народ кроз историју никад није показивао склоност ка фашистичким идејама и идеологији.

– Фрањо Туђман је највећи усташа у новијој историји. Он је у преамбулу хрватског устава вратио НДХ, уз напомену да је она била историјски израз тежњи хрватског народа. Србе је претворио у грађане другог реда и одузео им је статус конститутивног народа, иако су тај положај имали још од 1881. године – закључује Шешељ.

Извор:Информер.рс