Србија

ШОК! Веља Илић ударио на Вучиће (ВИДЕО)

Велимир Илић жестоко критиковао премијера и његовог брата и поручио да не могу напредњаци да кадрују по његовој странци.
Председник Нове Србије Велимир Илић жестоко је критиковао своје дојучерашње коалиционе партнере из Српске напредне странке

Он је у интервјуу Телевизији Шабац рекао да су изневерена обећања грађана али и обећања која су дата коалиционим партнерима. Он је оптужио СНС да покушава да кадрује и у Новој Србији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Нећу више нико да понижава Нову Србију. Нећу да ми више Андреј (Вучић) води Нову Србију. У Војводину он долази у кућу код човека и говори „ви морате да пређете“. Ко је бре Андреј Вучић да иде у коалициону странку и да срља тамо, уцењује, позива их на разговор. Нећу то да дозволим никад“, рекао је Илић.

Илић је рекао и да се у Србији зна ко шта ради.

„Неки људи су толико одлепршали, они мисле да су на небу. Још мало ће свеци да постају. Ја сам монархиста, ја сам четничко дете, нисам комуниста. Ја нисам партизанско дете, ја нисам подгузна мува био ничија никад, нити ћу бити. Можда ме убију али ја остајем свој на своме“, казао је Илић.

Извор: Alo.rs