Занимљивости Издвајамо

ШОКАНТАН СНИМАК НЛО-а који пролази поред Међународне свемирске станице- НАСА ПРЕКИДА ЖИВИ ПРЕНОС! (ВИДЕО)

Масивни НЛО се појављује поред МСС док НАСА поново прекида живи пренос

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Масивни НЛО који се појавио на НАСА-ином живом преносу је снимљен уграђеним камерама на Међународној свемирској станици. Како се НЛО приближио, НАСА је одлучила да искључи пренос узрокујући бес међу НЛО верницима.

НЛО ловци тврде да је то коначни доказ да ванземаљске летелице посећују Земљу.

НЛО ловци, и они који прате Међународну свемирску станицу, поново су оптужили НАСА-у за укидање директног преноса са Међународне свемирске станице (МСС) како би прикрила доказе о постојању ванземаљаца у свемиру.

Овај пут се “масиван“ НЛО појавио у близини станице и може се видети на видеу постављнемо на “YоуТубе” каналу који припада “НЛО ловцу“- Стреетцап1.

Према речима “Стреетцап1”, видео постављен 20. октобра показује мистериозни објекат који се појављује у даљни и приближава се Међународној свемирској станици. Како је НЛО постао “видљив“ на живом преносу, НАСА је искључила пренос.

Након анализирања снимка, НЛО ловац Скот Варинг је написао на “УФО Сигхтингс Даилy”:

“Видео приказује дугачак наоружани НЛО у даљни. Као доказ да је НЛО тамо, како наиђе сунчева светлост, НЛО почиње да светли, али не пре него што је НАСА прешла на плави екран. Осећам да јавност све мање и мање верује НАСА-и када је у питању откривање живота на другим планетама. Њихов прави циљ је изгледа да прикупе важне информације, а онда пруже понеку трунку јавности како би иоле задовољили њихову радозналост.“

Према речима Варинга, видео снимак јасно показује како се сунчева светлост рефлектује од НЛО, узрокујући да “засветли“ у свемиру. Све већа осветљеност мистериозног објекта услед рефлексије сунчевих зрака показује да је то чврст предмет, највероватније направљен од метала, који се приближава Међународној свемирској станици.

Wебтрибуне.рс