Издвајамо Србија

ШОКАНТНА ВЕСТ КОЈУ У САРАЈЕВУ НЕ СМЕЈУ ДА ОБЈАВЕ: Бакир Изетбеговић добио унуку СРПКИЊУ?!

Када је недавно добио унуче Председник Српске и СНСД-а Милорад Додик није крио весеље. Частио је где је стигао, радовао се испред болнице, након тога славио кући, а чак је и после неколико дана славља успео и да видно уморан да успешан интервју за америчку кућу Н1

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, не славе сви политичари у БиХ као Додик већ се о принови у њиховим породицама за сада само шапуће по сарајевској чаршији, а ево и због чега.

Наиме, члан Председништва БиХ из реда Бошњака и лидер СДА Бакир Изетбеговић постао је деда. Његова јединица Јасмина породила се у Холандији са својим дугогодишњим изабраником Глигором Поповићем родивши кћеркицу.

Редакцији се овим поводом јавила са подацима „бабица“ из холандског породилишта чији идентитет нећемо откривати за сада, а која је за време рата у бившој Југославији пошла у свет трбухом за крухом, пише црногорски портал Принцип.ме

Премда се у Сарајеву добро знало с ким је у вези ћерка Алијиног јединца, име и презиме будућег зета поприлично се крило у јавности, те је како сазнајемо Поповић недавно себи додао име и Закарија, како не би пукла прича да је ћерка првог у Бошњака отишла „за Влаха“.

Интересатно, дугогодишњи идеолошки друг покојног Алије Џемалудин Латић памти се по својој изјави, премда ју је негирао, чак и тужио сарајевског писца Ахмеда Бурића због тога што му је импутирао да је децу из мешовитих бракова назвао копиладима.

Некада су мешовити бракови у Брозовој држави били пожељни у замишљеном југословенском мелтинг поту (лонац за претапање нација), да продубуљује и снажи званичну идеологију братства и јединства, али су данас, премда се и даље склапају у свим државама бивше земље, и даље проказани као опасност по чистоћу новокомпонованих национа.

Засад рођење праунуке Алије Изетбеговића, која ће по свему судећи носити презиме Поповић, није вест у федералним медијима нити још има честитики деди Бакиру и нани Себији, као што је иначе код нас ред: „Нек је живо и здраво, а чије је да је – ваља га љуљати!

Извор:Принцип.ме