Издвајамо Србија

ШОКАНТНЕ УВРЕДЕ! ЗОРАНА МИХАЈЛОВИЋ: Дачић је корумпирана СВИЊА, ја ћу бити премијер!

Зорана Мхајловић (Фото: Јутјуб)

Потпреседница СНС и лидер СПС започели су борбу за премијерско место и почели да прете једно другом, ни мање ни више, него ПОРНИЋИМА!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Главни окршај у предстојећој изборној кампањи водиће потпредседници Владе Зорана Михајловић и Ивица Дачић, и то око премијерског места уколико се премијер Александар Вучић кандидује за председника Србије, открива Курир!

Како сазнајемо од извора блиских Михајловићевој и Дачићу, прљавог веша ће бити на све стране, попут фајта који су имали председнички кандидати у САД Доналд Трамп и Хилари Клинтон.

– Зорана је буквално полудела кад је чула Дачићеве изјаве да би он могао да води Владу уколико се Вучић кандидује за председника. Викала је: „Та корумпирана свиња да буде премијер?! Он, с толико путера на глави и аферама?! Па шта је он умислио?! Е да видимо да ли ће то моћи! Имам много више квалитета од њега, ја заслужујем то место!“ – препричава за Курир извор близак Михајловићевој.

Како каже наш саговорник, Михајловићева, али и Дачић спремили су позамашан арсенал за жестоку борбу.

– Зорана ће покушати да осујети сваки план Ивице Дачића. Спрема, што би се рекло, фиоку за Дачића и људе блиске њему. Ту су компромитујуће фотографије, снимци, али и документи који могу Дачића и његове сараднике да ставе у врло незгодну позицију. Зорана је одлучна да спречи да СПС преузме кормило у Влади – објашњава наш саговорник.

Исти извор наводи да је лидер социјалиста већ упозорен да ће му се из кухиње Зоране Михајловић сервирати афере.

– Дачић има већ довољно проблема у СПС и сада је упао у још већу панику због оваквих најава. Премијерско место је велики улог и умногоме од тога ће зависити његова позиција у странци, али и Влади. Зато се и он озбиљно бацио на прикупљање материјала за контранапад. Наводно ће и он имати чиме да гађа Зорану, а наредио је својим најближим сарадницима да сакупљају материјал о њој, али и пословима њеног вереника, и да монтирају афере – каже извор Курира.

Михајловићева јуче није желела да коментарише наша сазнања, док јој је Дачић поручио да се не меша у нешто што је искључиво између њега и Вучића.

– Ма то ме уопште не занима. СПС се спрема за председничке изборе, ако СНС и Вучић хоће да се договарамо о заједничком кандидату, ми смо спремни. Ако неће, онда сам ја кандидат. А шта ће бити након избора, то је тема за Вучића и мене, а не за Зорану, па не видим што бисмо се нападали – изјавио је Дачић.

Иначе, Зорана Михајловић се жестоко противи и томе да се Томислав Николић поново кандидује за председника Србије.

– Она навија да се Вучић кандидује јер то види као шансу да постане премијер – каже наш извор.

Бранко Радун
БИЋЕ ОЗБИЉНЕ БОРБЕ ИЗМЕЂУ ЊИХ

Аналитичар Бранко Радун процењује да су и Михајловићева и Дачић показали да умеју да играју агресивно и каже да га не би чудило ако зубе покажу и у предстојећој кампањи.
– Они јесу озбиљни кандидати за премијера уколико Вучић уђе у трку за председника, а сва је прилика да хоће. Очекујем велика препуцавања и бескомпромисну борбу. Дачић је страначки лидер, а Зорана је показала да уме да буде агресивна у кампањама и да се понаша као прави фајтер за СНС – сматра Радун.

ЧИМЕ СУ СЕ СВЕ ДО САДА ЧАШЋАВАЛИ

ОКТОБАР 2016.
Дачић: Тебе неће чак ни твоји у СНС
Михајловић: Ради шта ти Вучић каже

ОКТОБАР 2016.
Дачић: Зорана, не бих те подржао на председничким изборима
Михајловић: Нисам могла да добијем већи комплимент

ЈУН 2016.
Михајловић: Ивице, ти си патуљасто дрво
Дачић: Ма ти си, бре, лицемер!

АПРИЛ 2016.
Михајловић: Ивице, ти си Бананамен!
Дачић: А ти си ми опасница!

НОВЕМБАР 2015.
Михајловић: Чланови Социјалистичке партије Србије нису људи, већ готово бедници

ОКТОБАР 2015.
Михајловић: Дачић да среди стање у СПС или да изађе из коалиције

АПРИЛ 2015.
Михајловић: Ивице, твоји момци не могу без мене!

ФЕБРУАР 2015.
Дачић: Зорана, немој да ти ја узмем меру!

ДЕЦЕМБАР 2014.
Михајловић: Добро је да Вучић види шта Дачић мисли о њему

Извор:Курир.рс